News

Un patron al azilelor groazei cheltuia banii bătrânilor pe prostituate, droguri și lăutari: 25.000 de lei într-o noapte

Apar informații revoltătoare în legătură cu un patron al azilelor groazei din Voluntari. Acesta cheltuia banii bătrânilor pe prostituate, droguri și lăutari.
08.07.2023 | 13:17
Un patron al azilelor groazei cheltuia banii batranilor pe prostituate droguri si lautari 25000 de lei intro noapte
Detalii revoltătoare în cazul azilelor groazei: un patron cheltuia banii bătrânilor pe droguri, prostituate și lăutari. Sursa foto: Facebook / Știripesurse.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ies la iveală detalii de-a dreptul revoltătoare despre un patron al azilelor groazei din Voluntari. Procurorii au anunțat că acesta cheltuia banii bătrânilor pe prostituate, droguri și lăutari. Asta în condițiile în care vârstnicii erau lăsați fără mâncare și medicamente.

Detalii revoltătoare în cazul azilelor groazei: un patron cheltuia banii bătrânilor pe droguri, prostituate și lăutari

Conform datelor anchetatorilor, patronii de la azilurile groazei din Ilfov ar fi făcut profituri uriașe de pe urma bătrânilor care erau lăsați în condiții mizere. Unul dintre aceștia, Ștefan Cristian Godei, președinte al Asociației Sf. Gabriel cel Viteaz, cel acuzat că a coordonat lanțul infracțional, era un împătimit al petrecerilor.

ADVERTISEMENT

Bărbatul este acuzat că a pus la cale afacerea cu azilele de bătrâni. De pe urma activității, el și ceilalți membrii au grupului infracțional au câştigat peste 3,7 milioane de lei. O parte însemnată din banii adunați de individ erau aruncați pe droguri, prostituate şi lăutari, potrivit procurorilor DIICOT.

Într-o singură noapte, Godei a cheltuit suma uriașă de 25.000 de lei. Bărbatul apare într-o filmare postată pe site-ul Gândul.ro, anul trecut, la o nuntă. Acesta dă dedicații și aruncă cu sume importante de bani.

ADVERTISEMENT

De la Ștefan pentru Mari, mulțumim din suflet, patru milioane pentru Comunistu’ și pentru toată lumea prezentă, șase milioane”, spune lăutarul înainte de a cânta piesa cerută de Godei.

DIICOT explică, într-un referat, că Ștefan Godei își permitea să arunce cu banii încasați de la cămine pe distracții exorbitante. Pe lângă petreceri, sume uriașe se duceau pe droguri și prostituate.

ADVERTISEMENT

Potrivit procesului verbal al organelor de cercetare penală din 22.06.2023 au mai reieșit date potrivit cărora Godei Ștefan Cristian dispune de sume de bani însemnate pe care le cheltuiește pentru a apela periodic la serviciile unor prostituate, pentru a își procura droguri sau sume pe care le oferă la lăutari, sens în care potrivit discuțiilor avute de acesta în seara de 26-27.05.2023, a cheltuit pentru o singură astfel de serie de distracții, într-o noapte, suma de 25.000 de lei”, arată DIICOT.

Godei și-a ridicat și o vilă impresionantă

Ștefan Godei nu a cheltuit banii încasați de la bătrâni doar pe distracții. Oamenii legii mai precizează că, recent, acesta și-a construit o casă impresionantă în Sectorul 1 din București. El mai deține și un teren agricol de 1,5 hectare în Ialomița.

ADVERTISEMENT

DIICOT a mai precizat că Ștefan Godei, în calitate de lider al grupului, și fratele său, Daniel Godei, care era un fel de coordonator, au fost arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Anchetatorii spune că afacerea acestora consta în exploatarea persoanelor cu dizabilități sau aflate în situații vulnerabile, pe care le internau în condiții inumane în ceea ce presa a numit azilele groazei. Concomitent, grupul încasa sume mari de bani de la direcțiile de asistență socială.

ADVERTISEMENT
Tags: