News

Un pieton s-a prăbușit de pe Pasajul Băneasa. Traficul în zonă a fost complet blocat

Incident incredibil raportat marți, la Pasajul Băneasa, în jurul orei 19:00. Un pieton a căzut în fața mașinilor care circulau la acea oră, pe sensul care duce spre ieșirea din București.
19.07.2022 | 20:11
Un pieton sa prabusit de pe Pasajul Baneasa Traficul in zona a fost complet blocat
Polițiștii fac cercetări pentru a afla cum a fost posibil ca persoana respectivă să cadă de pe Pasajul Băneasa. Foto: facebook.com/marin.mihaiadrian.1
ADVERTISEMENT

Inițial, șoferii care circulau în Pasajul Băneasa au crezut că este vorba despre un accident în care a fost implicat un motocilist. În cele din urmă, au constatat că motociclistul oprise pentru a acorda primul ajutor persoanei care a căzut.

Pieton căzut în Pasajul Băneasa

La fața locului a sosit o ambulanță SMURD, care a preluat persoana rănită, conform b365.ro.  Știre în curs de actualizare. Revenim curând cu informații suplimentare.

ADVERTISEMENT

Altfel, amintim că în acest an, la jumătatea lunii aprilie, a fost înregistrat un eveniment similar în București. Un bărbat s-a aruncat de pe Pasajul Mihai Bravu și a murit din cauza impactului deosebit de violent.

Sinuciderea a fost raportată la 14 aprilie, în jurul orelor prânzului. Conform comunicatului de presă remis la acea vreme de Poliția Capitalei, medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru salvarea bărbatului.

ADVERTISEMENT

Un bărbat s-a aruncat de pe alt pasaj în aprilie

În data de 14 aprilie 2022, în jurul orei 12:30, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat s-a precipitat de la înălțime, de pe balustrada unui pasaj situat în Sectorul 4.

La fața locului s-au deplasat polițiști, precum și echipaj de prim ajutor. În pofida eforturilor medicale, a fost declarat decesul bărbatului.”

ADVERTISEMENT

Ulterior, cercetările au fost efectuate de reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul București. De asemenea, au fost implicați și ofițerii de la Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă, din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei.

În mai 2017, un bărbat murea după ce plonja în gol de pe Pasajul Piața Sudului. Sinucigașul avea 29 de ani și s-a aruncat de pe pasaj chiar în timp ce echipele de negociatori încercau să îl convingă să renunțe la intențiile sale. Individul a fost transportat la spital, dar a decedat în unitatea medicală, din cauza traumatismelor craniene severe.

ADVERTISEMENT

 

Tags: