News

Un profesor din Pitești a fost arestat după ce a abuzat o elevă. Ororile s-au petrecut chiar în școală

Profesor de educație fizică din Pitești, arestat pentru că a pipăit o elevă de 14 ani. Bărbatul a fost arestat preventiv
19.03.2024 | 13:01
Un profesor din Pitesti a fost arestat dupa ce a abuzat o eleva Ororile sau petrecut chiar in scoala
Elevă de 14 de la un liceu din Pitești abuzată de profesorul său. Acesta a fost arestat pentru 30 de zile. Sursa foto: Colaj Fanatik / Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un profesor de educație fizică în vârstă de 45 de ani de la Colegiul Național „Ion C. Brătianu” din Pitești a fost arestat pentru abuz asupra unei eleve.

Profesor reținut pentru abuz

Pentru ca profesorul să poată fi acuzat dovezi privind faptele sale, polițiștii au colaborat cu familia minorei și cu conducerea școlii pentru a aduna toate probele necesare.

ADVERTISEMENT

Ulterior, după ce s-au strâns suficiente dovezi, individul a fost reținut pentru 24 de ore și a ajuns să fie arestat chiar pentru 30 de zile după ce a fost dus în fața instanței de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, conform Ziarul Argeșul.

„Pentru probarea aspectelor ce fac obiectul cercetării, polițiștii au colaborat cu aparținătorii minorei și cu reprezentanții unității de învățământ. Astfel, la data de 18 martie a.c., bărbatul a fost condus la sediul poliției, în baza unui mandat de aducere emis în cauză.

ADVERTISEMENT

După administrarea probatoriului, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, potrivit comunicatului emis de IPJ Argeș.

Când s-a produs abuzul

Conform informațiilor furnizate de sursele ancheaonline.ro, suspectul se numește Cosmin Ionuț Marinescu, iar incidentul ar fi avut loc în afara orelor de educație fizică, chiar în incinta unității de învățământ.

ADVERTISEMENT

Evenimentul s-a produs pe 7 martie, în timpul școlii. Profesorul ar fi selectat strategic o zonă lipsită de supraveghere video și ar fi agresat sexual o elevă în vârstă de 14 ani.

„Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală și au reținut un bărbat de 45 de ani, din Mărăcineni.

ADVERTISEMENT

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 07 martie a.c., bărbatul, având calitatea de cadru didactic, ar fi agresat sexual o minoră, elevă a unității școlare, în timp ce se aflau în incinta unității de învățământ”, au mai arătat polițiștii argeșeni.

De asemenea, jurnaliștii anchetaonline.ro mai arată că bărbatul este și președintele Asociației Cireșarii Pitești, care organizează tabere pentru elevi.

ADVERTISEMENT