News

Fetiță de 13 ani din Timișoara, abuzată de un profesor care îi dădea meditații. Dascălul, reținut de poliție

Caz grav la Timișoara. Un profesor de la Universitatea de Vest a fost reținut de poliție. Acesta este acuzat că a abuzat o fetiță de 13 ani căreia îi oferea meditații la matematică
13.02.2023 | 23:50
Fetita de 13 ani din Timisoara abuzata de un profesor care ii dadea meditatii Dascalul retinut de politie
Profesor din Timişoara, reținut pentru coruperea sexuală a unei fete de 13 ani. Minora primea meditații la matematică. Sursa foto: hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Incident extrem de grav la Timișoara. Un cadru didactic al Universității de Vest a fost reținut de poliție sub acuzația de corupere de minori. Victima sa ar fi o fetiță de doar 13 ani.

Profesor din Timişoara, reținut pentru coruperea sexuală a unei fete de 13 ani. Minora primea meditații la matematică

Copila din Timișoara primea meditații la matematică de la profesorul din orașul de pe Bega. Se pare că acesta avea un comportament nu tocmai potrivit față de minoră. Faptele sale îl pot trimite mulți ani după gratii.

ADVERTISEMENT

Momentan, cadrul didactic a fost reținut pentru 24 de ore de către Poliția Timișoara. Cazul este instrumentat de ofiţerii de la Biroul de Investigaţii Criminale. Suspectul a fost reținut pentru coruperea sexuală a minorilor în formă continuată. Dosarul a fost preluat de procurori.

Identitatea cadrului didactic nu a fost făcută publică de anchetatori. Se cunoaște doar faptul că acesta este lector la Universitatea de Vest din Timișoara. În ultimele luni, el îi dădea meditaţii la matematică unei fete de 13 ani, în locuinţa sa.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, profesorul ar fi încercat să profite de minoră. El a avut o tentativă de a o săruta şi a atins-o în zonele intime. Cei care au depus o plângere la Poliţie sunt părinții victimei, scrie Antena 3. Ei au aflat de la fiica lor despre comportamentul nepotrivit al profesorului.

Alt profesor din România, reținut recent pentru relații sexuale cu o elevă

Cazurile de agresiunea sexuală sau relații de o astfel de natură între elevi și profesori s-au mai petrecut în ultimele luni în România. Cel mai recent a fost prezentat în spațiul public pe 1 februarie. Atunci, un profesor din Gorj a fost reținut de polițiști sub acuzație că ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră.

ADVERTISEMENT

La acea dată, Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Gorj anunța că polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale l-au reținut pentru 24 de ore pe suspect. Bărbatul, de 43 de ani, este din municipiul Târgu Jiu.

Cazul extrem de grav a intrat în atenția oamenilor legii încă de la finele anului trecut. Pe 5 decembrie 2022, Poliția Municipiului Târgu Jiu era sesizată de către o femeie din comuna Logrești cu privire la faptul că fiica sa minoră ar fi întreținut relații sexuale cu o persoană majoră.

ADVERTISEMENT

Cercetările efectuate de polițiștii au scos în evidență faptul că, în perioada iulie – noiembrie 2022, minora de 16 ani ar fi întreținut relații sexuale cu un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Târgu Jiu. Profesorul reținut predă informatică la un liceu din Târgu Jiu.

ADVERTISEMENT
Tags: