Life

Un retailer gigant va deschide magazine în România. Ce produse vinde compania

Un retailer gigant va apărea în România. Va avea mai multe magazine în țara noastră. Ce produse se vor putea cumpăra din el?
22.01.2024 | 12:47
Un retailer gigant va deschide magazine in Romania Ce produse vinde compania
Magazinul are origini malaeziene. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

Apare un nou retailer în România. Un brand cu origini asiatice, mai exact, malaeziene, va fi deschis pentru ca românii să meargă la cumpărături. Se vor putea achiziționa o varietate de bunuri cu influențe de pe meleaguri străine. Despre ce companie este vorba?

Un nou retailer renumit va apărea în România. Este asiatic și se va deschide în Capitală

Noul magazin va fi deschis în Capitală, după ce s-a extins și în alte orașe din Europa în urmă cu mulți ani. Este renumit pentru comercializarea produselor de casă, drept urmare va fi un real competitor pentru celelalte magazine din țară , cu același profil.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre ”Mr. DIY”, ai căror reprezentanți vor deschide în curând un nou sediu nu doar în România, ci și în Bulgaria. Se bazează pe vânzarea unor articole de gospodărie, electrice, mobiliere, accesorii de calculatoare, de papetărie, haine sport și echipament, dar și bijuterii, produse cosmetice sau telefoane mobile.

Unde în Capitală va avea sediul noul retailer

Potrivit site-ului termene.ro, Mr. DIY România a fost înființat deja încă din vara lui 2023, adică din 28 august. Conform datelor sursei precizate, magazinul va fi deschis pe Calea Griviței 84-98, în București. Referitor la Bulgaria, aici compania este înregistrată din 6 decembrie 2023.

ADVERTISEMENT

După ce a ajuns și prin zone din Spania sau în partea europeană a Turciei, ”Mr. DIY” își propune să cucerească și Europa de Est. Punctele de vânzare din prezent, din Asia și din Europa, ar atinge un număr de 78.

Totul are loc după ce la finalul lui 2022, erau doar 30 astfel de magazine, la nivel internațional. În viitorul apropiat, se ia în calcul și Polonia. Pentru această țară s-a discutat din toamna anului anterior, personalul considerând că și aici există un potențial mare de evoluție.

ADVERTISEMENT

”Mutarea în Balcani este în conformitate cu strategia dezvăluită anterior a companiei de a aduce brandul Mr. DIY în toată Europa de Est. Dar vine și pe măsură ce compania pare să își frâneze activitățile pe continent.

Potrivit cifrelor de pe site-ul grupului Mr. DIY, doar Mr. DIY Turkey – care se află încadrat în Asia și Europa – continuă să se extindă rapid pe piață, cu 78 de puncte de vânzare în prezent de la 30 la sfârșitul anului 2022.

ADVERTISEMENT

Spania, care a închis 2022 cu 15 sucursale, și-a crescut rețeaua de magazine mai lent. Acum are 24 de magazine. În ceea ce privește Polonia, Domnul Chief Operating Office, Leo Gan, care atunci era vicepreședinte senior pentru dezvoltarea afacerilor, operațiuni de retail și depozit, a anunțat în octombrie anul trecut că compania privește țara ca o piață potențială.”, apare într-un comunicat pe site-ul oficial al noului retailer din România.

ADVERTISEMENT