Life

Un român a găsit locul ideal de vacanță, mai bun decât Dubai și Insulele Canare: „N-ai timp sa intri în depresie”

Un român susține că a găsit o alternativă ideală pentru cei care nu au bani de vacanțe în țări exotice, dar vor să se relaxeze.
04.08.2023 | 15:20
Un roman a gasit locul ideal de vacanta mai bun decat Dubai si Insulele Canare Nai timp sa intri in depresie
Alternativa pentru Dubai găsită de un român. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pentru cine are nevoie de o vacanță, dar locațiile exotice precum Dubai sau Insulele Canare sunt mult prea scumpe, un român ingenios a găsit o alternativă ieftină, dar la fel de…specială. Promite că după această experiență viața va fi mult mai roz.

Ideea ideală de vacanță propusă de un român cu simțul umorului

Cine nu a visat măcar o dată în viață la o vacanță un Dubai? Se numără printre destinațiile favorite ale multor vedete de la noi, ba chiar unele dintre ele și-au achiziționat aici propriile locuințe, cum ar fi Andreea Bălan și Brigitte Pastramă. 

ADVERTISEMENT

Dar nu toți își permit, deși ar avea nevoie disperată să fugă din cotidian. În acest sens, un român a găsit alternativa ideală. Nu include plaje cu nisip fin, nici ape turcoaz în care poți admira diferite specii marine, dar promite o experiență interesantă.

Bărbatul a descoperit-o din întâmplare și este vorba chiar de…o stână. A fost nevoit să rămână peste noapte, în locul unui cioban, și astfel a înțeles cât de „ușoară” este această muncă, de fapt. A numit, cu mult umor, locul în care a dormit „apartamentul prezidențial de la Burj Khalifa”. 

ADVERTISEMENT

„Duminică un cioban de la oi a avut nuntă și cum lupii și urșii aproape în fiecare noapte ne dau târcoale, a trebuit să dorm la areapă în boașcă! Sau cum îi mai spun eu, în apartamentul prezidențial de la Burj Khalifa.

La vaci lucrurile sunt mult mai simple, la oi ești ca pe front, în război. Mai ales că avem atâtea animale sălbatice și pe această cale vreau sa mulțumesc tuturor ONG-urilor care apără urșii și animalele sălbatice Apropo, o fi vreun ONG care apără oile?”, și-a început românul povestea pe Facebook. 

ADVERTISEMENT

Cum a decurs noaptea

În teorie, dormitul la stână ar trebui să fie simplu. După cum spune și românul: bagi oile la loc și apoi poți să dormi. Realitatea este, însă, cu mult diferită. Bărbatul a aflat asta pe pielea lui, când după lăsarea serii au început problemele.

Fiecare sunet este asociat cu pericolul, deci odihna în „apartamentul de lux” nu prea a existat. Românul a fost deranjat ba de oi, ba de gălăgie, chiar și de un cal s-a apropiat de cazarea lui demnă de Dubai.

ADVERTISEMENT

„Dormitul iepurește nu e ceva abstract, ci acolo e o realitate. În primul rând dormi îmbrăcat, cu bâta și lanterna pregătite. Și apoi începe dansul!

Dai sa ațipești, auzi un câine că dă alarma, toți încep să latre. Pui lanterna și dai imbold câinilor. Alarmă falsă. Te pui iară la somn, auzi talanga la o oaie, nu e nimic. Iar la somn, auzi cum se scarpină o oaie de țarc, sigur au râie, mai trece ceva timp, auzi cum tușește o oaie, sigur au gălbează.

Peste ceva timp vine un cal și s-a găsit să se scarpine exact de boașca mea. Mai trece un timp, te mușcă un purece, începi sa te scarpini, apoi ceva te bâjbâie pe la ureche, sunt toate vietățile pământului.

Pe la 3 auzi câinii că se dau tare în partea de nord, sari, dai să te încalți, nu ai un adidas. Cățeii ți l-au furat. Alergi desculț că la lup ii trebuie o fracțiune de secundă să-ti ia o oaie, vezi doi lupi, dai gură, câinii ii îndepărtează”, cam așa a decurs pentru bărbat noaptea la stână.

„Dacă vreodată te-ai săturat de Dubai, Insulele Canare, am eu cea mai tare ofertă de relaxare”

Spre dimineață, când a crezut că a scăpat, românul a mai avut parte de o surpriză. Experiența printre oi nu se încheie până acestea nu sunt mulse. Așadar, bărbatul a ajuns la concluzie: dacă vrei alternative pentru Dubai, mergi la stână. E mai ieftin, iar după vei vedea viața cu ceva mai multe nuanțe de roz.

boașcă stână iarbă flori
„Apartamentul rezidențial din Dubai” unde românul și-a petrecut noaptea.
Sursa foto: Facebook

 

„Te întorci în frumosul apartament și te întinzi pe minunata saltea și constați că vreo 7 arcuri sunt ieșite și te înțeapă. Pe la 4 începe un vânt puternic, flutură tot nailonul de pe boașcă. Apoi începe să plouă și constați că unii din câini au venit sa se adăpostească sub boașca mea.

Nu dormi, că pe timp rău atacă animalele sălbatice. Vrei sa ațipești, auzi la 4:30, ‘Hai sa dai la ușă că mulgem oile’. Dacă vreodată te-ai săturat de Dubai, Insulele Canare, am eu cea mai tare ofertă de relaxare: dormitul in boașca la areapă!

N-ai timp sa intri în depresie, n-ai timp să ai atacuri de panică, n-ai timp sa fii supărat pe viață. Dormitul la boașcă îți ocupă tot timpul!”, și-a încheiat românul povestioara, apreciată de sute de persoane.

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat...
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat decisiv lumea în care trăim
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Mai multe judeţe intră de la 12.00 sub avertizare de ploi, grindină şi...
Mai multe judeţe intră de la 12.00 sub avertizare de ploi, grindină şi vijelii. Vremea se schimbă radical în următoarele ore
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani:...
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani: Nu aș mai face la fel niciodată!
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Cea mai bună plăcintă cu brânză dulce. Umplutura e o explozie a gusturilor
Cea mai bună plăcintă cu brânză dulce. Umplutura e o explozie a gusturilor
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Trei zodii care au karma de partea lor în vară 2024. Scapă de...
Trei zodii care au karma de partea lor în vară 2024. Scapă de ghinioane, au energie pozitivă și vor primi cea mai mare surpriză din viața lor