Life

Cum arată casa din Dubai cumpărată de Brigitte Pastramă. Vedeta e în culmea fericirii: ”E aproape gata”

Cum arată casa din Dubai cumpărată de Brigitte Pastramă. Vedeta este foarte fericită că se va putea muta în curând acolo.
31.07.2023 | 11:14
Cum arata casa din Dubai cumparata de Brigitte Pastrama Vedeta e in culmea fericirii E aproape gata
Brigitte Pastramă Dubai. Cum arată casa cumpărată acolo. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Cum arată casa din Dubai cumpărată de Brigitte Pastramă. Vedeta este în plin proces de renovare, dar mai are puțin și o să-și vadă visul cu ochii.

Cum arată casa din Dubai cumpărată de Brigitte Pastramă

Brigitte Pastramă renovează zi și noapte la casa cumpărată în Dubai. Vedeta spune că munca începe dimineața și poate să se termine chiar și la ora 22!

ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă face tot posibilul ca locuința să fie gata cât mai repede, iar dorința ei ar fi să vadă casa gata în circa două săptămâni. Atunci, ea se va întoarce în România și speră să aibă casa deja gata la venirea în Dubai.

„Mulțumesc Domnului că mi-a asculat rugăciunile și, după șase luni de plâns, intru acum în casa mea. E aproape gata!

ADVERTISEMENT

Mai este însă de lucru. Eu sunt ocupată cu renovarea de dimineața și până noaptea la ora 22, în fiecare zi. După 10-15 august vin în România, sper să terminăm până atunci”, a declarat Bigitte Pastramă pentru Click!.

Brigitte Pastramă are o casă mai mică în Dubai decât în România

Casa pe care o are Brigitte Pastramă în Dubai este una cu oduă dormitoare, un living și trei băi. Casa are și 200 de metri de curte, dar nu este deloc suficientă pentru vedetă.

ADVERTISEMENT

„Am puțin, 200 de metri de curte, am doar două dormitoare, un living și trei băi. Nu e o casă mare, e o casă mică, că nu ne-am permis mai mult. Casa din Pipera este mult mai mare, are și piscină”, a mai spus Brigitte.

Dar vedeta a făcut sacrificii pentru fiica ei, care va studia în acest oraș. Brigitte Pastramă a vândut două apartamente pentru a cumpăra casa din Dubai.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, vedeta spune că este fericită pentru decizia pe care a luat-o și este sigură că fiica ei va avea un viitor mai bun în Dubai, unde a intrat la două licee prestigioase.

ADVERTISEMENT