Life

Un român a mers în vacanță în Thassos și a trăit un real șoc: ”Focar de infecție”

Un român a mers în vacanță în Thassos însă a rămas șocat de ce a putut să găsească acolo. Bărbatul este extrem de revoltat.
28.08.2023 | 11:37
Un roman a mers in vacanta in Thassos si a trait un real soc Focar de infectie
Un român a mers în vacanță în Thassos și a trăit un real șoc. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un român care a ajuns în Thassos a avut parte de o reală dezamăgire. Deși multe persoane vizitează Grecia vară de vară, nimeni nu a vorbit până acum despre aceste aspecte, de-a dreptul revoltătoare.

Un român a rămas cu un gust amar după vacanța din Thassos

Grecia este destinația preferată a multor români pentru vacanța de vară. Se pare însă că anumite lucruri s-au schimbat. Iar asta o confirmă chiar un turist care a rămas cu un gust amar după experiența din Thassos.

ADVERTISEMENT

Ce a pățit acesta? A rămas șocat în momentul în care a văzut valul de gunoaie de pe insulă. Deși agențiile de turism promovează Thassos într-o anumită manieră, la fața locului se vede cu totul altceva.

Turistul respectiv spune că a văzut valuri de gunoaie, dar și drumuri proaste și neîntreținute. Dacă în România ar părea normal așa ceva, adaugă el, iată că pentru o destinație atât de promovată lucrurile nu sunt atât de bune.

ADVERTISEMENT

Iar criticile nu s-au oprit doar aici. Turistul român a văzut numeroase clădiri în stare jalnică. El spune că ce se întâmplă acolo e un ”focar de infecție”. Și animalele de pe insulă l-au lăsat de asemenea cu un gust amar. 

”Problemele nu se opresc aici”

„Dacă Thassos ar fi fost undeva în România, cred că toată lumea s-ar fi bucurat și ar fi aprobat ce urmează să zic, dar…Insula este extraordinar de murdară. Gunoaie pe marginile drumurilor, gunoaie în spațiile verzi, gunoaie peste tot, inclusiv în zonele arheologice.

ADVERTISEMENT

De fapt, Poarta lui Zeus, printre cele mai importante obiective istorice de pe insulă, este peste drum de groapa de gunoi din Limenas, și e plină de resturi menajere. Problemele nu se opresc aici.

Exceptând partea de vest a insulei, drumurile sunt proaste și neîntreținute. Multe clădiri din Limenas (și nu doar) se află în stare jalnică, părăsite și focare de infecție”, a dezvăluit bărbatul.

ADVERTISEMENT

Turistul ajuns în Thassos a mai adăugat că animalele de pe insulă nu sunt sterilizate. Iar de aici, înmulțirea lor este una incontrolabilă. Bărbatul a mai precizat totodată  că autoritățile nu își dau deloc interesul.

Deși există niște probleme administrative, nimeni nu le vede. La finalul mesajului, turistul spune că este ”mare păcat” de ce se întâmplă acolo. În opinia acestuia, Thassos este un loc de vis, care nu merită ”tratat ca un gunoi”.

ADVERTISEMENT
Tags: