Life

Dezamăgirea trăită de niște români ajunși în vacanță în Grecia. Ce au pățit aceștia: ”Te simți ca la Eforie”

Decepția prin care au trecut turiștii români pe o insulă grecească. Cu ce s-au confruntat și de ce au comparat locul cu Eforie.
17.08.2023 | 10:00
Dezamagirea traita de niste romani ajunsi in vacanta in Grecia Ce au patit acestia Te simti ca la Eforie
Decepția prin care au trecut turiștii români pe o insulă grecească. Cu ce s-au confruntat și de ce au comparat locul cu Eforie. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Dezamăgirea trăită de niște români ajunși în vacanță în Grecia. Ce au pățit aceștia. Unele persoane sunt de părere că în felul acesta te simți exact ca în stațiunea Eforie, de pe litoralul românesc, în plin sezon estival.

Decepția prin care au trecut turiștii români pe o insulă grecească. Cu ce s-au confruntat și de ce au comparat locul cu Eforie

Decepția prin care au trecut turiștii români pe o insulă grecească. O femeie a povestit cu ce s-a confruntat și de ce a fost comparat locul cu Eforie. A ales să se relaxeze pe una dintre cele mai cunoscute plaje, Marble Beach, dar a rămas cu un gust amar.

ADVERTISEMENT

A plătit 15 euro pentru a beneficia de un șelong aproape de apă, doar că lucrurile nu au decurs deloc cum se aștepta. Plaja a început să se aglomereze destul de mult și turiștii cu prosoape și umbrele i-au luat ”priveliștea”.

Turista a menționat că nu se gândea că persoanele fără șezlong se vor așeza oriunde doresc, fără să existe un loc special amenajat. Mai mult, a menționat că nu este pentru prima oară când merge pe această insulă minunată din Grecia.

ADVERTISEMENT

„La ora 8 am fost pe plajă, cu șezlong, știind că urmează să se aglomereze destul de rapid. Deși am plătit 15 euro pentru un șezlong, nu mă așteptăm să fiu îngrămădită de prosoapele + umbrelele celor care s-au pus în fața noastră (fără a plăti șezlong).

Este loc «sub soare» pentru toată lumea și mă bucură faptul că atât de multă lume află de această minunată plajă, dar ar fi plăcut să fie puțin mai «aerisit» și totuși să fie o diferența între cei care au plătit suma de 15 Euro și cei care au ales varianta «free» cu propriul prosop și umbreluță.

ADVERTISEMENT

Postarea este pur informativă pentru cei care vor să vină aici, să știe la ce să se aștepte (pe lângă frumusețea locului)”, a scris internauta pe pagina Forum Grecia de pe Facebook.

Marble Beach, comparată cu stațiunea Eforie

Plaja Marble Beach din Grecia a fost imediat comparată cu stațiunea Eforie. Foarte multe persoane sunt de părere că multe dintre insulele grecești încep să se ”manelizeze” în ultima perioadă pentru că românii aleg această destinație tot mai des.

ADVERTISEMENT

„Superb, te simți că la Eforie” sau „Realist vorbind, lucrurile încep să se manelizeze pe insula”, sunt doar două dintre comentariile lăsate de oamenii care au citit postarea turistei care și-a petrecut vacanța în Grecia.

ADVERTISEMENT