News

Un român caută cazare la Mamaia pentru el și animalul său de companie, un iepure. Ce preferințe are turistul

Un bărbat din România a postat un anunț pe un site de socializare în care anunță că ar dori să găsească o unitate de cazare la Mamaia pentru el și animalul de companie, un iepure.
03.08.2022 | 15:42
Un roman cauta cazare la Mamaia pentru el si animalul sau de companie un iepure Ce preferinte are turistul
Un român caută pe internet cazare la Mamaia pentru el și iepurele său: ”Balconul să fie cu zid până jos”. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Foarte mulți turiști se duc în vacanțe cu animalele de companie, în principal câini sau pisici. Există însă și alte animale care cresc în casa omului.

Un român caută pe internet cazare la Mamaia pentru el și iepurele său: ”Balconul să fie cu zid până jos”

Un bărbat din Capitală nu vrea să-și lase acasă animalul de companie și dorește să-l ia cu el în vacanță, pe litoralul românesc.

ADVERTISEMENT

Turistul a ales cea mai renumită destinație de la Marea Neagră din țara noastră, Mamaia. Aici, el caută un spațiu de cazare unde poate sta și animalul său, un iepure.

Preferințele românului sunt de luat în calcul. Acesta spune că ar dori ca balconul să fie închis până jos și mai dorește să afle cât de des se face curățenie în cameră.

ADVERTISEMENT

”Caut cazare la Mamaia pentru animale de companie. Perioada 15 – 28 August. Mă interesează la ce interval se face curățenie și se schimbă lenjeriile și prosoapele.

Balconul să fie cu zid până jos. Mulțumesc! Aștept oferte!”, a postat bărbatul pe grupul Vacanțe sub 500 de euro, de pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Reacții numeroase la postarea românului

În nicio zi de la postarea anunțului, mesajul românului care caută cazare pentru el și iepurele său a strâns zeci de comentarii.

Cum era de așteptat, acestea sunt variate. Unii oameni îl înțeleg pe bărbat și nu văd nicio problemă în a merge chiar și cu un iepure în vacanță.

ADVERTISEMENT

”Să vă traiască frumusețea. Și noi am avut iepurașul cu noi și proprietarul chiar s-a bucurat când a văzut că mascota noastră (al doilea copil) este un iepuras. Sper sa aveți succes. Și ei sunt mascote și chiar foarte educate”.

”Băi frate, omu’ caută cazare! Dacă știți, bine, dacă nu treceți peste! Poate să crească și un șobolan, dacă omului îi place, ce treabă aveți voi cu ce animal de companie pleacă în vacanță?”, sunt mesajele care văd ca normal gestul bărbatului.

Există însă și internauți care îl iau în derâdere pe bărbat pentru preferințele sale în materie de ”animal de companie”.

”Hai frate, ce naiba, te duci în concediu pentru ține şi familia ta sau ai grijă de iepure? Am şi eu 2 căței și 4 pisici dar nici chiar aşa”.

”Știți cum pute după iepuri ținuți în casă? A oțet împuțit”.

”Merge și iepurele? Mamaaa mea. De azi nu mai am nimic cu Iulia Albu”.

”Bun și iepurele, dar la tava în cuptor”, sunt o parte dintre reacțiile critice și ironice față de dorința bărbatului.

ADVERTISEMENT