News

Sfârșit cumplit pentru un bărbat din Neamț. A murit carbonizat într-o centrală dezafectată

Un bărbat din Neamț a murit carbonizat într-o centrală dezafectată. Acesta se afla în această locație pentru a se încălzi.
28.03.2023 | 23:17
Sfarsit cumplit pentru un barbat din Neamt A murit carbonizat intro centrala dezafectata
Un bărbat din Neamț a murit carbonizat într-o centrală dezafectată. A încercat să se încălzească și a luat foc. Sursa foto: stiri-neamt.ro
ADVERTISEMENT

Un bărbat de 56 de ani din Neamț a fost găsit mort carbonizat într-o centrală dezafectată. Din primele informații, cetățeanul ar fi încercat să se încălzească și a luat foc în această încăpere.

Un bărbat din Neamț a murit carbonizat într-o centrală dezafectată. A încercat să se încălzească și a luat foc

Revenirea în forță a iernii în România a făcut, indirect, o primă victimă. La Piatra Neamț, un cetățean de 56 de ani a încercat să se încălzească într-o centrală dezafectată din oraș. Acest gest i-a fost fatal.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei locale, incidentul dramatic a avut loc marți, 28 martie, în jurul orei 19:00. Atunci, un cetățean ar fi văzut de pe balconul său cum bărbatul intrat în zona centralei ardea, la propriu.

”Pompierii au fost înștiințați de o un cetățean despre faptul că se observă o persoană care arde într-o centrală dezafectată, situată pe strada Progresului in municipiul Piatra Neamț.

ADVERTISEMENT

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, citat de Știri-Neamț.ro.

Corpul carbonizat al victimei, transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț

Deplasate la fața locului, echipajele de intervenție au constatat că cele sesizate se adeveresc. Pompierii au găsit o persoană carbonizată. Cercetările au scos la iveală că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din localitatea Alexandru cel Bun.

ADVERTISEMENT

În cele ce urmează, polițiștii vor să afle cauzele care au dus la gestul acestuia. ”La data de 28 martie, în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați prin apel de urgență, cu privire la faptul că, pe strada Progresului, într-o centrală dezafectată, se află o persoană care este cuprinsă de flăcări”, a precizat Poliția Neamț.

Din păcate, pentru cetățeanul în cauză nu s-a mai putut face nimic. Medicii au constatat decesul. În acest moment, corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei.

ADVERTISEMENT

”Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea cauzelor și condițiilor care au dus la producerea acestui eveniment”, au transmis reprezentanții Poliției Neamț. Oamenii legii spun că, cel mai probabil, bărbatul în cauză ar fi luat foc încercând sa se încălzească.

ADVERTISEMENT
Tags: