News

Un șofer cu Mercedes a spulberat 6 mașini la semafor în Galați. 3 persoane au ajuns la spital. Video

04.02.2021 | 21:57
Un sofer cu Mercedes a spulberat 6 masini la semafor in Galati 3 persoane au ajuns la spital Video
ADVERTISEMENT

Un accident grav de circulație a avut loc în Galați, după ce un autoturism Mercedes a intrat cu viteză în malinile care așteptau la semafor pe strada Brăilei.

6 autoturisme au fost avariate și 3 persoane au ajuns la spital, în timp ce traficul în zonă a fost blocat timp de mai multe ore.

ADVERTISEMENT

Accidentul a avut loc joi, în jurul orei 17:00, în momentul în care zeci de șoferi așteptau în mașini culoarea verde a semaforului.

Accident grav cu 6 mașini implicate în Galați

Din spatele coloanei se poate observa cum un șofer cu Mercedes a spulberat ultima mașină aflată în coloană. Impactul violent a fost surprins de camerele de supraveghere ale Poliției Locale Galați.

ADVERTISEMENT

Șoferul autoturismului Mercedes intrase înainte de accident într-o depășire a unui autoturism care tocmai schimba banda de mers. O femeie în vârstă și un cuplu au fost transportați la spital, acuzând dureri cervicale și abdominale în urma impactului, conform Antena 3.

„La data de 04.02.2021, în jurul orei 17.00 s-a produs un accident rutier pe strada Brăilei din municipiul Galați pe sensul de mers dinspre B-dul George Coșbuc spre strada Constructorilor, în care a fost implicat un număr de 6 autoturisme.

ADVERTISEMENT

Incidentul a fost sesizat prin apel la SNUAU 112, la ora 17:05. În urma acestui eveniment rutier, trei persoane au fost rănite uşor și au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei Galați pentru acordarea îngrijirilor medicale și pentru investigații suplimentare.

Traficul rutier este blocat în continuare pe acest tronson de drum întrucât se efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului.

ADVERTISEMENT

Din primele cercetări, a rezultat faptul că accidentul rutier s-ar fi produs din cauza nerespectării distanței regulamentare în mers între autoturisme. Conducătorii auto implicați au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis Inspectoratul de Poliție Galați.

ADVERTISEMENT