News

Un tânăr a fost omorât în bătaie la Târgu-Mureș. Decesul a survenit după mai multe zile de comă

Un tânăr de 30 de ani din Târgu-Mureș a fost bătut de mai mulți indivizi într-un complex de agrement, iar după ce a stat câteva zile în comă, bărbatul a murit.
09.04.2022 | 13:09
Un tanar a fost omorat in bataie la TarguMures Decesul a survenit dupa mai multe zile de coma
Poliția încă nu a reținut niciun suspect în acest caz/ Foto: Inquam Photos - George Călin
ADVERTISEMENT

Scandalul de la Târgu-Mureș a avut loc pe 27 martie, iar decesul bărbatului  a survenit pe 2 aprilie. Deocamdată, poliția nu a reținut niciun suspect în acest caz, transmite observatornews.ro.

Disputa a izbucnit după ce un bărbat ar fi lovit cu picioarul în mașina victimei,  după cum arată imaginile care au fost surprinse de camerele de supraveghere aflate în parcarea complexului de agrement.

ADVERTISEMENT

Se pare că unul dintre agresori ar fi dat cu piciorul într-o mașină care era aproape să-l lovească. Șoferul a oprit mașina și apoi a început încăierarea. Celui care lovise mașine i s-au alăturat și alți bărbați care au început să-l lovească pe șofer.

Băiatul ăla care era cu el de braţ stătea rezemat de o maşină şi a venit şi i-a dat în cap. Ce a avut înainte, nu ştiu”, a spus o femeie.

ADVERTISEMENT

Unii martori susțin că victima și cel care l-a lovit în cap se cunoșteau dinainte. „Din nişte discuţii contradictorii, băiatul respectiv, aşa numitul prieten, l-a lovit şi a căzut”, a declarat un vecin.

După lovitura brutală primită în cap, tânărul de 30 de ani a intrat în comă, iar la aproape o săptămână a murit. Bărbatul era căsătorit și avea o fetiță de patru ani.

ADVERTISEMENT

Un băiat cuminte, cu familie, cu facultate. Un băiat extraordinar, nu se lega de nimeni, n-avea niciodată probleme cu poliţia”, a spus o altă vecină a tânărului.

La data de 27 martie poliţiştii din Mureş au fost sesizaţi cu privire la faptul că în faţa unui local public din Târgu Mureş a avut loc o altercaţie între mai multe persoane în urma căreia un bărbat de 30 de ani a suferit leziuni. La 2 aprilie a survenit decesul persoanei vătămate”, a declarat Alexandra Petrovici, purtător de cuvânt IPJ Mureș.

ADVERTISEMENT

Poliția continuă cercetările în acest dosar fiind așteptate rezultatele autopsiei.

Tags: