News

Un tânăr a fost reținut de poliție după ce a distrus 16 mașini. Timișoreanul a furat tot ce a găsit

Surpriză neplăcută pentru locatarii unui cartier din Timișoara, care s-au trezit cu mașinile sparte încă de la prima oră a dimineții. Autorul faptei este un tânăr de 26 de ani, care a fost prins de poliție.
10.04.2022 | 12:55
Un tanar a fost retinut de politie dupa ce a distrus 16 masini Timisoreanul a furat tot ce a gasit
Un hoț a spart 16 mașini pentru a fura bunurile din interior / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Un tânăr din Timișoara a făcut ravagii într-o parcare din zona Dâmbovița, distrugând nu mai puțin de 16 mașini, în aceeași seară. Bărbatul a fost reținut de poliție.

Mașini vandalizate în aceeași parcare din Timișoara

Polițiștii de la secția 3 din Timișoara au intervenit la acest caz după apeluri repetate la 112 prin care s-a reclamat că mai multe mașini aflate în parcarea din fața unui bloc au fost vandalizare. Unele din automobile aveau geamurile laterale sparte, altele aveau lunetele distruse.

ADVERTISEMENT

”În această dimineaţă, 10 aprilie, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-o parcare din zona Dâmboviţa, au fost distruse 16 autoturisme. La faţa locului, poliţiştii au constatat că, prin distrugerea geamurilor laterale şi lunetei, au fost sustrase din autoturisme diferite bunuri (casetofoane, materiale electrice şi articole de îmbrăcăminte)”, transmit reprezentanţi IPJ Timiş.

Mașini distruse în Timișoara
Mașinilie vandalizate erau în aceeași parcare / Foto: Facebook/Info trafic jud. Timiș

Polițiștii au avut nevoie de doar câteva ore pentru a-l identifica pe autor. Acesta are 26 de ani iar la domiciliul său au fost descoperite bunurile furate din autoturisme. Bărbatul este recunoscut cu probleme medicale.

ADVERTISEMENT

Poliția din Timișoara a rezolvat și cazul bancomatului de criptomonede furat

A fost un weekend agitat pentru forțele de ordine din Timiș. Asta pentru că sâmbătă, polițiștii au avut un alt caz neobișnuit: furtul unui bancomat de cripotmonede dintr-un centru comercial din Timișoara.

Autorul faptei s-a dovedit a fi un tânăr de 29 de ani dintr-o comună arădeană. Acesta a fugit cu ATM-ul în spate, vineri seara și l-a abandonat pe un teren viran, cu o mare parte din bani în el.

ADVERTISEMENT

Hoțul își îngropase banii în grădină

”În urma investigaților efectuate, s-a stabilit că a fost cauzat un prejudiciu în valoare de 286.000 de lei, 236.000 de lei reprezentând suma de bani aflată în bancomat, iar 50.000 de lei reprezintă valoarea bancomatului.

Cu prilejul depistării, s-au recuperat 52.500 de lei, dintre care 44.000 de lei asupra bănuitului, iar 8.500 de lei au fost găsiți îngropați în grădina imobilului de domiciliu.

ADVERTISEMENT

De asemenea, pe un câmp în apropierea localității Vinga, a fost depistat bancomatul sustras, în urma examinării constatându-se faptul că, în interiorul acestuia, se mai aflau 127.700 de lei.

În total, polițiștii au reușit recuperarea a 180.200 de lei, 55.800 de lei nefiind recuperați”, se arată într-un comunicat al poliției.

ADVERTISEMENT