News

Un tânăr a fost violat de un consătean în Prahova. Polițiștii l-au reținut pe agresor

Un tânăr de 17 ani din Prahova a fost arestat după ce a violat un alt tânăr în vârstă de 20 de ani, consătean pe care îl cunoștea.
25.02.2023 | 17:56
Un tanar a fost violat de un consatean in Prahova Politistii lau retinut pe agresor
Bărbat arestat după ce și-a violat un consătean. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Violatorul a fost reținut pentru 30 de zile. Conform IPJ Prahova, polițiștii au fost sesizați în jurul orei 10:30 dimineața, în cursul zilei de joi. Cel care a făcut plângere a fost chiar victima, un tânăr din Gura Vitioarei, care a mărturisit că a fost violat de un alt tânăr.

Un tânăr din Prahova și-a violat un consătean

”Din cercetări a reieşit faptul că la data de 22 februarie a.c., în jurul orei 22.30, tânărul în cauză, în timp ce se afla în comuna Gura Vitioarei, ar fi fost constrâns de către un alt tânăr să întreţină raporturi sexuale orale.

ADVERTISEMENT

Tânărul de 17 ani, bănuit de comiterea faptei, a fost condus la unitatea de poliţie pentru audiere”, au transmis polițiștii, conform News.ro. Pe numele băiatului acuzat de viol a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

În urmă cu trei zile, un călugăr de la Mănăstirea Frăsinei și un alt bărbat au fost arestați pentru că ar fi violat doi băieți de 10 și 13 ani, chiar în mănăstire. Cei doi au fost arestați preventiv pentru ”viol și corupere sexuală”

ADVERTISEMENT

Actele sexuale s-ar fi produs în perioada iulie – septembrie 2021. Băieții violați primeau diverse sume de bani și cadouri pentru că ajutau la vânzarea unor obiecte bisericești. ”În vara anului 2021, în timp ce inculpaţii se aflau la Mănăstirea Frăsinei din comuna Muereasca, au dezvoltat relaţii de amiciţie cu două persoane vătămate în vârstă de 10 şi 13 ani, cărora le remiteau diverse cadouri şi sume de bani, ca urmare a ajutorului acordat de aceştia la vânzarea unor obiecte bisericeşti.

În perioada iulie – septembrie 2021, inculpaţii au întreţinut în prezenţa minorului în vârstă de 10 ani, în mod repetat şi în diverse încăperi din incinta Mănăstirii Frăsinei, acte sexuale, iar în cursul lunii septembrie 2021, pe parcursul a patru zile consecutive.

ADVERTISEMENT

Profitând de imposibilitatea minorului în vârstă de 10 ani de a-şi exprima voinţa datorită vârstei fragede, l-au atras pe acesta, în diverse camere ale mănăstirii şi l-au determinat să întreţină, în mod repetat, acte sexuale orale cu inculpaţii.

Totodată, în cursul lunii septembrie 2021, pe parcursul a patru zile consecutive, inculpaţii, profitând de imposibilitatea minorului în vârstă de 10 ani de a-şi exprima voinţa, l-au determinat pe acesta să asiste la întreţinerea de acte sexuale orale între cei doi inculpaţi, precum şi să efectueze acte de natură sexuală ce au dus la satisfacţia sexuală a acestora”, au transmis procurorii.

ADVERTISEMENT

Mănăstirea Frăsinei din județul Vâlcea a devenit cunoscută publicului larg pentru că e singura mănăstire din România unde femeile nu au voie să intre. Mai mult, IPS Irineu, Mitropolitul Olteniei, a semnat un ”document cu legământ cu blestem” prin care blestema pe toți care nu respectă aceste reguli.

ADVERTISEMENT
Tags: