News

Un tată din România și-ar fi violat fiica minoră timp de 4 ani. Bunica micuței: ”Am trăit cu diavolul în casă”

Caz revoltător în România. Un bărbat din Vaslui este acuzat că și-a violat fiica minoră timp de 4 ani. Individul a fost arestat.
22.02.2023 | 10:26
Un tata din Romania siar fi violat fiica minora timp de 4 ani Bunica micutei Am trait cu diavolul in casa
Fetiță de 12 ani din Vaslui, violată de propriul tată vreme de 4 ani. Bărbatul a fost arestat. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

O fetiță de 12 ani din județul Vaslui a trecut în ultimii 4 ani printr-un adevărat iad. Micuța ar fi fost agresată sexual de propriul tată, un bărbat în vârstă de 38 de ani. Totul a ieșit la iveală în această lună.

Fetiță de 12 ani din Vaslui, violată de propriul tată vreme de 4 ani. Bărbatul a fost arestat

Potrivit informațiilor din presa locală, pe 15 februarie 2023, Poliția Municipiului Huși era sesizată cu privire la faptul că, o minoră în vârsta de doar 12 ani dintr-o localitate din comuna Stănilesti, ar fi fost victima unor abuzuri sexuale.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au demarat o anchetă și au stabilit că abuzurile s-ar fi petrecut în perioada octombrie 2019 – decembrie 2022. În plângerea făcută era indicat faptul că un bărbat în vârstă de 38 de ani, rudă a persoanei vătămate, este agresorul, notează Bzv.ro.

Între timp, în spațiul public au apărut informații terifiante despre acest caz. Suspectul acestor agresiuni repetate este chiar tatăl fetiței. Acesta și-ar fi violat copila în vârstă de 12 ani timp de mai mulți ani, amenințând-o cu bătaia, au constatat procurorii.

ADVERTISEMENT

Acest coșmar prin care trecea copila a fost descoperit chiar de mama ei. În urmă cu câteva zile, femeia l-ar fi surprins pe soțul său în ipostaze intime cu minora și a anunțat imediat autoritățile.

”M-am dus dincolo și era lumina stinsă şi mi s-a părut ceva suspect. Când am intrat, el era dezbrăcat. Era dezbrăcat şi fata mai încolo, îmbrăcată lângă pat. Nu m-am aşteptat, nu mi-a dat nimic de bănuit. Ţinea la copii, nu am avut ce spune”, mărturisește mama fetei, conform Observator News.

ADVERTISEMENT

Timp de aproape 4 ani, fetița a fost abuzată constant de tatăl ei. În toată această lungă perioadă, nimeni nu a intervenit. ”Mi-a spus că îi era frică de el, că a ameninţat-o că o bate, că o omoară şi de asta nu mi-a spus”, mai spune mama victimei.

Bunica micuței, șocată de ceea ce a făcut ginerele său: ”Am trăit cu diavolul în casă”

În toți acești ani, nici mama și nici bunica victimei nu au vrut să creadă că bărbatul, tată a patru copii, e capabil să își violeze fiica. ”E ceva ieşit din comun. Am trăit cu diavolul în casă, n-am ştiut cu cine trăim. Nu a dat nimic de bănuit. Nu am bănuit nimic, până i-a găsit fata”, spune, șocată, bunica fetiței.

ADVERTISEMENT

Comunitatea din micuța localitate vasluiană este șocată de cele întâmplate. Acest caz a intrat și în atenția celor de la Protecția Copilului Vaslui. Cei patru frați, un băiat și trei fete, cu vârste între șapte luni și 14 ani, au rămas în grija familiei.

În prezent, minora este în cadrul familiei, unde are îngrijiri adecvate și este inclusă într-un program de consiliere psihologică”, anunță Irina Câmpeanu, reprezentant al DPC Vaslui.

În ceea ce-l privește pe suspectul abuzurilor, individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Dacă se va dovedi vinovat, acesta riscă să petreacă următorii ani după gratii.

ADVERTISEMENT
Tags: