News

Un tânăr a tras cu pistolul în parcarea unui club din Argeş. Bărbatul a fost reținut de Poliție

Incident grav raportat în Argeș. Un tânăr a tras cu pistolul în parcarea unui club dintr-o localitate de lângă Pitești. În urma gestului său, bărbatul a fost reținut de Poliție.
01.05.2022 | 12:26
Un tanar a tras cu pistolul in parcarea unui club din Arges Barbatul a fost retinut de Politie
Focuri de armă în Argeș. Un tânăr a folosit pistolul, în timp ce înjura și amenința. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Din motive încă necunoscute, un tânăr de 31 de ani a folosit arma în parcarea unui club din localitatea argeșeană Bascov.

Focuri de armă în Argeș. Un tânăr a folosit pistolul, în timp ce înjura și amenința

Incidentul a avut loc vineri seara. Din primele informații, se pare că ar fi vorba de un bărbat din Iaşi.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, pentru uz de armă, după ce o filmare cu el a ajuns la Poliție. În cursul zilei duminică, 1 mai, urmează să fie dispuse măsuri preventive în cazul său.

Din cercetările derulate până până în prezent, bărbatul se afla în parcarea unui club din comuna argeșeană Bascov, de pe lângă Pitești. La un moment dat, a tras cu arma în asfalt, în timp ce profera injurii și amenințări.

ADVERTISEMENT

La scurt timp, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş au luat măsurile cuvenite în astfel de situații.

”Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş s-au sesizat, din oficiu, sâmbătă, în urma unei filmări, în care un bărbat face uz de armă, executând un foc spre asfalt şi proferând ameninţări.

ADVERTISEMENT

”Din cercetări s-a stabilit faptul că, în seara zilei de 29 aprilie a.c., în timp ce se afla în parcarea unui club din localitatea Bascov, un bărbat a făcut uz de o armă, executând un foc în asfalt, în timp ce profera injurii şi ameninţări”, precizează IPJ Argeş, conform Adevărul.

Pistol letal ridicat din locuința bărbatului

La o zi după producerea incidentului, polițiștii, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, în baza unui mandat de aducere, s-au deplasat la locuința bărbatului. De aici, oamenii legii au ridicat un pistol letal, supus autorizării.

ADVERTISEMENT

După această acțiune, bărbatul a fost dus la sediul poliției, pentru audieri. Aici, s-a decis reținerea sa pentru 24 de ore.

În prezent, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, uz de armă fără drept și tulburarea ordinii și liniștii publice.

ADVERTISEMENT