News

Un tânăr de 20 de ani și-a otrăvit părinții! Tatăl a murit: „Sper ca mama mea să mă poată ierta”

Un tânăr de 20 de ani și-a otrăvit părinții! Tatăl acestuia a murit, iar acum acesta speră să obțină iertare de la mama lui, încă în viață.
28.03.2023 | 00:28
Un tanar de 20 de ani sia otravit parintii Tatal a murit Sper ca mama mea sa ma poata ierta
Un tânăr de 20 de ani și-a otrăvit părinții. Tatăl a murit. foto Colaj Fanatik / lettoquotidiano.it
ADVERTISEMENT

Un tânăr de 20 de ani și-a otrăvit părinții. Tatăl acestuia a murit, iar acum acesta speră că va obține iertarea de la mama lui, încă în viață.

Un tânăr de 20 de ani și-a otrăvit părinții. Tatăl a murit

Alessandro Leon Asoli este numele tânărului care a pus la cale planul de a-și ucide mama și tatăl. Din păcate, bărbatul de 56 de ani a murit.

ADVERTISEMENT

Crima a avut loc pe 21 aprilie 2021, dar inculpatul a recunoscut abia acum fapta sa, la aproape doi. Până la acest moment, tânărul de 20 de ani a negat că și-a otrăvit părinții de bunăvoie.

Tânărul a fost condamnat în prima instanță la 30 de ani de închisoare pentru omor calificat și tentativă de omor. Tatăl vitreg al acestuia a decedat în urma complotului său, iar mama lui, rămasă în viață, spune că nu-și poate ierta fiul.

ADVERTISEMENT

Tânărul este cel care a otrăvit mâncarea celor doi care l-au crescut și a pus nitrit de sodiu în pastele cu somon pe care le-au mâncat, scrie presa locală.

Ce spune tânărul acuzat că a vrut să-și omoare părinții

Condamnatul a făcut apel la decizia de atunci și de aceea el a ajuns din nou în fața instanței. De această dată, tânărul de 20 de ani a recunoscut tot ce a făcu. Acesta a spus că speră să poată obține iertare de la mama lui și că va mai avea o a doua șansă la o relație cu ea.

ADVERTISEMENT

“Astăzi vreau să spun adevărul, îmi pare rău să vorbesc abia acum. Nu am făcut-o înainte pentru că mi-a fost frică, vreau să-mi asum responsabilitatea și să-mi cer scuze față de cei pe care i-am rănit.

Eu am fost cel care a făcut ceea ce mă acuză. Sper ca mama mea să mă poată ierta și să pot avea o a doua șansă”, a spus el în instanță.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor din anchetă, băiatul avea probleme cu banii și voia să pună mâna pe moștenirea sa. Dar singurul mod prin care putea face asta era ca părinții lui să moară.

La momentul mărturisirii crimei, tânărul de 20 de ani a izbucnit în lacrimi și a cerut să fie dus înapoi în celulă. Mama lui nici nu vrea să mai audă de el și spune că nu are niciun fiu.

ADVERTISEMENT
Tags: