News

Un tânăr din Giurgiu, înjunghiat după o ceartă pe internet. Poliția i-a arestat pe făptași

Un tânăr din Giurgiu a fost înjunghiat în zona capului după o ceartă pe internet cu alți doi adolescenți, fiind transportat la spital.
30.11.2022 | 16:08
Un tanar din Giurgiu injunghiat dupa o cearta pe internet Politia ia arestat pe faptasi
Bătaie între tineri din cauza unui scandal online. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost bătut de doi băieți în vârstă de 15 și 16 ani, care l-au și înjunghiat în zona capului cu un cuțit ascuțit.

Un tânăr a fost înjunghiat după o ceartă pe internet

Judecătoria a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a infractorilor, considerând că aceștia sunt un real pericol public pentru comunitate.

ADVERTISEMENT

Polițiștii din localitatea Bolintin Vale au intervenit după ce mama unui tânăr a reclamat că fiul său a fost bătut cu bestialitate și tăiat cu un cuțit.

Ulterior s-a dovedit că făptașii erau doi ”dușmani” de pe internet ai victimei, între cei trei existând un conflict mai vechi în mediul online.

ADVERTISEMENT

”La data de 29 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraş Bolintin Vale au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o femeie, de 45 de ani, din oraşul Bolintin Vale, cu privire la faptul că nepotul său, de 20 de ani, ar fi fost lovit cu un cuţit în zona capului. În baza sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă”, este precizat într-un comunicat de presă al IPJ Giurgiu.

Potrivit anchetatorilor, minorii în vârstă de 15 și 16 ani l-au agresat pe stradă pe tânărul de 20 de ani, după o ceartă mai lungă pe internet. Băiatul în vârstă de 20 de ani a fost lovit cu pumnii și picioarele și i-au fost provocate leziuni prin tăiere cu un cuțit.

ADVERTISEMENT

”Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, cei doi minori, de 15 şi 16 ani au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, fiind bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, iar astăzi, instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile”, precizează sursa citată, conform News.ro.

Incidentul vine la 2 săptămâni după ce mai multe tinere s-au luat la bătaie în Constanța, lângă un mall. Zeci de tineri s-au adunat pe margine și au filmat bătaia, spre amuzamentul tuturor.

ADVERTISEMENT

Imaginile au ajuns inclusiv la polițiști care au decis să le audieze pe cele două fete. Bătaia a început după ce una dintre fete, în vârstă de 14 ani, i-a dat mai multe likeuri iubitului agresoarei.

ADVERTISEMENT
Tags: