News

Bătaie cu cuțite pe o stradă din Galați. Trei tineri s-au încăierat din cauza unei fete. Video

Doi bărbați din Galați au fost reținuți de către poliție după ce au agresat un tânăr pe stradă, pe care l-au atacat cu cuțitele, motivul fiind, se pare, o dispută legată de o fată.
12.06.2022 | 17:36
Bataie cu cutite pe o strada din Galati Trei tineri sau incaierat din cauza unei fete Video
Incidentul a avut loc în apropierea unei stații de autobuz/ Foto: Facebook - GSDG
ADVERTISEMENT

Protagoniștii încăierării de sâmbătă seara au suferit răni la mâini, iar două autoturisme au fost avariate, informează Agerpres.

Incidentul din apropierea unei stații de autobuz ar fi pornit de la o dispută legată de o fată, în bătaie fiind implicați trei bărbați cu vârste de 21, 33 și 34 de ani.

ADVERTISEMENT

Din cercetări a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan iscat de la o fată, persoanele implicate s-au agresat reciproc, unele dintre acestea suferind diferite leziuni înţepat-tăiate la nivelul membrelor superioare, fiind necesar transportul la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Tânărul de 21 ani a rămas internat. De asemenea, în timpul altercaţiei au fost produse diferite distrugeri la cele două autoturisme folosite de persoanele implicate”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Galaţi.

ADVERTISEMENT

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru distrugere, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Procurorul care anchetează cazul a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore în cazul bărbaţilor de 34 şi 33 de ani.

ADVERTISEMENT

În cursul zilei de astăzi, aceştia vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi în vederea luării unei măsuri preventive. Cercetările vor continua în vederea stabilirea întregii activităţi infracţionale a tuturor persoanelor implicate şi în funcţie de probatoriul administrat se vor dispune şi măsurile legale”, precizează polițiștii gălățeni.