ADVERTISEMENT
News

Un tânăr drogat a făcut ravagii. A lovit 15 mașini în trei localități și un tramvai

Șoferul drogat a avariat 15 mașini și un tramvai. A fost nevoie de intervenția mascaților pentru a fi potolit.
Autor: Anca Flondor | 01.06.2021 | 15:35
Un tânăr drogat a făcut ravagii. A lovit 15 mașini în trei localități și un tramvai
Un tânăr drogat a făcut ravagii. A lovit 15 mașini în trei localități și un tramvai. Sursa foto: colaj Fanatik

Un tânăr a fost săltat de mascați după ce a produs mai multe accidente rutiere într-o singură zi, în trei localități. Bărbatul a încercat să fugă dar a fost prins cu ajutorul martorilor. După efectuarea primelor cercetări s-a stabilit că acesta consumase substanțe interzise.

ADVERTISEMENT

Șoferul a accidentat 15 mașini și un tramvai în trei localități, Lețcani, Iași și Valea Lupului. În momentul în care a a fost dus la secția de poliție acesta a făcut un scandal monstru.

A fost nevoie de intervenția mascaților de la Serviciul de Acțiuni Speciale pentru ca acesta să se liniștească. La ieșirea din secție bărbatul le-a strigat oamenilor: “Vă iubesc”.

Un tânăr drogat a făcut ravagii

Mai multe persoane au sesizat că un tânăr a produs un accident în zona Gării din Iași. Martorii au văzut când acesta a avariat mai multe autoturisme. Alte persoane au sesizat că același șofer teribilist mergea cu viteză foarte mare în localitatea Lețcani unde a acroșat alte mașini.

ADVERTISEMENT

După ultimul accident produs în zona Gării din Iași, băiatul s-a dat jos din mașină și a încercat să fugă. A fost prins de un șofer căruia îi lovise autoturismul. Polițiștii l-au dus la Secția 2 Gară pentru că făcea scandal. După ce au fost făcute mai multe teste s-a constatat că acesta nu consumase băuturi alcoolice, dar era drogat.

A fost chemată și o ambulanță  pentru că tânărul era foarte agitat și le-a spus polițiștilor că îi este rău.

A fost nevoie de intervenția mascaților de la Serviciul de Acțiuni Speciale pentru a fi transportat la Spitalul de Psihiatrie Socola pentru o expertiză.

ADVERTISEMENT

La ieșirea din secție tânărul zâmbea și le-a strigat celor prezenți: “Vă iubesc”.

Un tânăr a făcut zob 10 mașini în Reșița

În urmă cu doar câteva zile polițiștii au prins un alt tânăr teribilist. Acesta s-a suit beat la volan și a avariat 10 mașini la ieșirea din Reșița către Timișoara. Martorii au fost cei care au sunat la 112. Băiatul de 23 de ani a refuzat să sufle în etilotest și să se legitimeze, așa că a fost dus la secția de poliție. S-a ales cu dosar penal și va plăti daune proprietarilor autoturismelor pe care le-a avariat.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!