News

Un tramvai a deraiat după ce a fost lovit de o maşină. Şoferul autoturismului a ajuns la spital. Video

Un tramvai a deraiat după ce a fost lovit de o maşină, în Iași.
06.08.2021 | 14:42
Un tramvai a deraiat dupa ce a fost lovit de o masina Soferul autoturismului a ajuns la spital Video
ADVERTISEMENT

Bărbatul care se afla în mașină în acele momente a ajuns pe mâna medicilor. El a fost preluat de un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

Un tramvai a deraiat și a lovit o mașină, în Iași. Șoferul autoturismului a ajuns la spital

Ulterior, el a fost dus la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi. Starea lui este una bună, el fiind conștient. În mașină, la momentul impactului, se mai afla o persoană, dar aceasta a reușit să scape singură.

ADVERTISEMENT

În schimb, șoferul, un bărbat în vârstă de 70 de ani, a rămas blocat printre fiare. Astfel, a fost nevoie de un echipaj de descarcerare care să îl scoată de acolo.

Bărbatul a suferit mai multe contuzii, dar și un traumatism toraco-abdominal. Din fericire, nicio altă persoană nu a fost rănită, iar toți călătorii care se aflau acolo au suferit doar o sperietură.

ADVERTISEMENT

Tramvai deraiat, după ce o mașină a intra în el

La locul accidentului au intervenit un echipaj de Terapie Intensivă mobilă de la Detaşamentul 1 de Pompieri Iaşi, precum și un echipaj de la descarcerare, au anunțat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Iași.

Circulația în zonă a fost blocată pentru mai multe minute. Vatmanul a fost testat pentru alcoolemie, dar în urma acesteia s-a dovedit că acesta nu consumase alcool.

ADVERTISEMENT

Mai mult, conform primelor declarații ale vatmanului, bărbatul din autoturism ar fi vrut să realizeze o manevră de întoarcere, dar nu a văzut tramvaiul care venea.

Lui i s-a blocat volanul și nu a mai putut face nimic decât să aștepte impactul. De vină ar fi, așadar, bărbatul care conducea autoturismul, din cauză că nu s-a asigurat, lucru care este arătat și de camerele de luat vederi din Iași.

ADVERTISEMENT

Mașina a tăiat calea tramvaiului, iar vatmanul nu a mai putut face nimic. După accident, tramvaiul a deraiat și a fost aproape să lovească o altă mașină, care circula regulamentar din sens opus.

Este un caz fericit, având în vedere că pe sensul celălalt nu circulau mai multe mașini, care puteau să fie lovite, la rândul lor, de tramvaiul care a ricoșat după impact.

Mai bine de jumătatea din tramvai a ajuns pe partea opusă, după accidentul rutier provocat de șoferul autoturismului.

ADVERTISEMENT