Life

Unde a ajuns să lucreze fosta prinţesă Mako a Japoniei. A renunţat la titlul nobiliar pentru a se căsători cu bărbatul pe care-l iubeşte

Iată unde a ajuns să lucreze fosta prințesă Mako a Japoniei, care a renunțat la titlul nobiliar după căsătoria cu bărbatul iubit. Soțul acesteia nu provine dintr-o familie cu titlu nobil.
13.04.2022 | 23:33
Unde a ajuns sa lucreze fosta printesa Mako a Japoniei A renuntat la titlul nobiliar pentru a se casatori cu barbatul pe carel iubeste
Unde a ajuns să lucreze fosta prințesă Mako a Japoniei. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Fosta prințesă Mako a Japoniei (30 de ani) a renunțat la titlul nobiliar anul trecut pentru a se căsători cu bărbatul pe care îl iubește, un fost coleg din facultate. Relația ei a fost controversată din cauza faptului că alesul ei nu este de viță nobilă.

Unde a ajuns să lucreze fosta prințesă Mako a Japoniei

După căsătoria cu Kei Komuro, fosta prințesă Mako a Japoniei a părăsit familia imperială și a renunțat la titlul nobiliar, iar cei doi sunt stabiliți la New York.

ADVERTISEMENT

În prezent, nepoata împăratului Japoniei lucrează ca voluntar la Muzeul Metropolitan de Artă, potrivit publicației New York Post. Aceasta asistă curatorii în colecția de artă asiatică a muzeului, fiind inspirată de viața unui călugăr din secolul al XIII-lea care a introdus budismul în națiunea insulară.

Jobul i se potrivește perfect fostei prințese, care a absolvit Universitatea Creștină Internațională din Tokyo. Are o diplomă în artă și patrimoniu cultural.

ADVERTISEMENT

Mako Komuro a studiat și în Marea Britanie, la Universitatea din Edinburgh, acolo unde s-a concentrat pe istoria artei. De asemenea, a absolvit studiile de masterat studii privind muzeele și galeriile de artă la Universitatea din Leicester, notează the Japan Times.

În timp ce încă deținea titlul nobiliar, fosta prințesă a lucrat ca cercetător special la Muzeul Universității din Tokyo.

ADVERTISEMENT

Fosta prințesă Mako a Japoniei și soțul ei, comparați cu prințul Harry și Meghan Markle

Mako Komuro și Kei Komuro s-au căsătorit anul trecut, iar ceremonia a fost una discretă și nu un eveniment public.

Regulile actuale ale Casei Imperiale impun femeilor din dinastia Yamato să renunțe la statutul lor imperial atunci când se căsătoresc cu cineva care nu are sânge albastru, adică nu provine dintr-o familie nobiliară.

ADVERTISEMENT

Fosta prințesă Mako este fiica cea mare a prințului moștenitor al Japoniei. Aceasta a renunțat la toate rangurile și la drepturile de moștenire pentru a se putea căsători cu iubitul ei. Nunta ar fi trebuit să aibă loc în 2018.

De altfel, fosta prințesă a renunțat și la compensația de peste un milion de dolari, bani pe care i-ar fi primit ca urmare a renunțării la titlul nobiliar. Cei doi și-au declarat public sentimentele unul față de celălalt.

„Îmi pare foarte rău pentru neplăcerile cauzate și sunt recunoscătoare celor care au continuat să mă susțină. Pentru mine, Kei este de neînlocuit, iar căsătoria a fost alegerea noastră.”, a transmis fosta prințesă într-o declarație de presă.

„O iubesc pe Mako-san. Am o singură viață și aș vrea să o petrec cu o persoană pe care o iubesc.”, a completat și Kei Komuro.

S-au mutat în SUA după căsătorie, acolo unde Kei Komuro lucrează la o cunoscută casă de avocatură din New York. Au fost adesea comparați cu prințul Harry și Meghan Markle, care au renunțat la atribuțiile regale și s-au mutat în California, cu mai bine de doi ani în urmă.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut...
Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut sex cu doi elevi minori. Ce îi scria unuia dintre tinerii de 15 ani VIDEO
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile de joburi
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe:...
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: Întotdeauna găsesc o cale
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Se dau VOUCHERE pentru RENOVAREA locuințelor. UNDE se depun CERERILE
Se dau VOUCHERE pentru RENOVAREA locuințelor. UNDE se depun CERERILE
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu,...
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Scandalul care îi costă scump pe șoferi. Scapă ocazia de-a plăti mai puțin...
Scandalul care îi costă scump pe șoferi. Scapă ocazia de-a plăti mai puțin în service
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
„Atacul fulger al lui Putin trezește Europa”. Cum s-a transformat invazia rusă în...
„Atacul fulger al lui Putin trezește Europa”. Cum s-a transformat invazia rusă în Ucraina într-o „provocare epocală” pentru regiune | Analiză
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de...
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare ghinion