Life

Unde a apărut Florin Dumitrescu după ce a plecat de la Chefi la Cuțite. Surpriză uriașă pentru toți fanii

Unde a apărut Florin Dumitrescu. Ce a făcut celebrul bucătar după ce a plecat de la Chefi la Cuțite. Fanii au fost uimiți de surpriză!
12.11.2023 | 12:21
Unde a aparut Florin Dumitrescu dupa ce a plecat de la Chefi la Cutite Surpriza uriasa pentru toti fanii
Unde a apărut Florin Dumitrescu după ce a plecat de la Chefi la Cuțite. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Unde a apărut Florin Dumitrescu după ce a plecat de la Chefi la Cuțite. Acesta a surprins pe toată lumea cu ultima sa apariție!

Unde a apărut Florin Dumitrescu după ce a plecat de la Chefi la Cuțite

Florin Dumitrescu a surprins pe toată lumea după ce a plecat de la Chefi la Cuțite. Acesta a urcat pe scenă alături de trupa Bere Gratis!

ADVERTISEMENT

Celebrul chef a părăsit emisiunea Chefi la cuțite și se pare că acum se preocupă de celelalte pasiuni ale sale. Așa că a ajuns pe scenă să cânte, deși ne-a obișnuit să îl vedem cu cuțitul în mână.

De altfel, chef Dumitrescu a plănuit în detaliu acest moment timp de două luni, așa cum a mărturisit ulterior pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Am ținut secret acest moment două luni și am avut emoții uriașe. Miță, nașule, îți mulțumesc din suflet pentru ocazia de a cânta alături de tine și trupa ta fabuloasă. La mulți ani, Bere Gratis!”, este mesajul postat de chef pe rețelele de socializare.

Ce au spus fanii după ce l-au auzit pe Florin Dumitrescu cântând

Fanii au fost impresionați de prestarea artistică a lui Florin Dumitrescu. Aceștia l-au lăudat pe cheful bucătar pentru felul în care a cântat. Mai mult, cineva i-a spus că deja intuise că o asemenea surpriză din partea chefului urma să aibă loc.

ADVERTISEMENT

„Nu era tocmai un secret, am urmărit interviul Lianei cu Miță și cunoscând pasiunea ta pentru muzică eram sigură că vei fi la un moment dat pe scenă.

Ți-am simțit emoțiile, dar aceasta înseamnă actul artistic… mulțumim, ai fost minunat”, a scris altcineva.

ADVERTISEMENT

Dar fanii sunt interesați și acum să îl vadă pe chef tot în postura cu care ne-a obișnuit. Cineva chiar spunea că speră să îl revadă cât mai curând pe chef într-un proiect TV.

„No bravo! Și totuși pe când un show culinar o emisiune ceva cu ceilalți chefi? Nimic, nimic? Gata cu chefi la cuțite chiar pe bune??? Sper că nu și sper să vă vedem cât mai repede cu un proiect TV, ceva…”, a comentat cineva.

ADVERTISEMENT