Life

După plecarea de la Chefi la Cuțite, chef Florin Dumitrescu a dat vestea: ”Din păcate…”

După plecarea de la Chefi la Cuțite, chef Florin Dumitrescu a dat vestea. Se pare că celebrul bucătar are un singur regret.
31.10.2023 | 11:48
Dupa plecarea de la Chefi la Cutite chef Florin Dumitrescu a dat vestea Din pacate
Anunțul făcut de Florin Dumitrescu după plecarea de la Chefi la Cuțite. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu, alături de colegii săi, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, au părăsit super show-ul culinar Chefi la Cuțite. Anunțul a fost făcut chiar de către oficialii de la Antena 1.

Anunțul făcut de Florin Dumitrescu după plecarea de la Chefi la Cuțite

Multă lume se întreabă care e motivul real al plecării celor trei jurați de la Chefi la Cuțite. Niciunul dintre ei însă nu a dorit să comenteze actuala situație, având în vedere că există un contract semnat.

ADVERTISEMENT

Între timp însă, fiecare jurat în parte și-a văzut mai departe de activitățile sale. S-ar părea că cei trei tânjeau să stea mai mulți cu cei dragi sau să își urmeze pasiunile.

Sorin Bontea spre exemplu a plecat la pescuit. De cealaltă parte, Florin Dumitrescu a petrecut mai mult timp cu cei dragi, în timp ce îndrăgitul Cătălin Scărlătescu este implicat în mai multe proiecte.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a părăsit Chefi la Cuțite, Florin Dumitrescu se pare că are câteva regrete. Într-o postare pe pagina personală de Facebook, acesta a transmis un mesaj cât se poate de emoționant.

Ce planuri avea bucătarul alături de soția sa, Cristina

Este ziua soției sale, Cristina, însă se pare că planurile celor doi au fost date peste cap. Florin Dumitrescu regretă că nu a reușit să ajungă în Portugalia, alături de soția sa, așa cum i-a promis.

ADVERTISEMENT

În aceeași postare bucătarul vorbește despre ”ghinioanele”, care s-au tot ținut în lanț. De asemenea, el a ținut să îi facă și o promisiune soției sale. Iar la finalul postării, fostul jurat de la Chefi la Cuțite a mai notat și o scurtă declarație de dragoste. 

„Singurul moment din această toamnă care mă scoate la suprafață și îmi aduce bucurie și zâmbet este ziua ta! Mi-aș fi dorit să putem fi în Portugalia așa cum am planificat, dar din păcate ghinioanele au cam stat pe geaca noastră. Promit să încerc să îți reproduc căldura pe care am fi trăit-o acolo.

ADVERTISEMENT

Te iubesc și îți mulțumesc că nu îmi dai drumul din brațe nici acum, când trăim ce trăim! Învățăm amândoi că frica nu are cum să învingă acolo unde este iubire! Te iubesc, Zelda! La mulți ani!”, a scris Florin Dumitrescu pe contul personal de socializare.

ADVERTISEMENT