Life

Unde au zburat românii cu avionul. Rutele interne pentru care s-au vândut cele mai multe bilete

În ce orașe au călătorit cel mai mult românii. Pentru ce rute interne cu avionul au fost achiziționate cele mai multe tichete.
01.12.2023 | 00:20
Unde au zburat romanii cu avionul Rutele interne pentru care sau vandut cele mai multe bilete
În ce orașe au călătorit cel mai mult românii. Pentru ce rute interne cu avionul au fost achiziționate cele mai multe tichete. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Unde au zburat românii cu avionul. Rutele interne pentru care s-au vândut cele mai multe bilete. Oamenii au început să folosească acest mijloc de transport în comun pentru că ajung mult mai repede la destinație.

În ce orașe au călătorit cel mai mult românii. Pentru ce rute interne cu avionul au fost achiziționate cele mai multe tichete

În ce orașe au călătorit cel mai mult românii. Pentru ce rute interne cu avionul au fost achiziționate cele mai multe tichete. Un studiu realizat de eSky.ro arată care sunt localitățile unde au ajuns cel mai des cetățenii din România.

ADVERTISEMENT

Concret, 70% dintre pasageri au ales să zboare de la Bucureşti către Timişoara şi Cluj-Napoca pentru că distanțele sunt destul de mari și în felul acesta economisesc timp. Printre orașele preferate se mai numără Oradea.

Orașul a ocupat locul 3. Pe această rută au mers 9% din totalul pasagerilor pe rute interne în 2023. Localitatea este una specială și inedită care are o arhitectură frumoasă căutată de tot mai multe persoane în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Sursa menționată mai arată că, cele mai ieftine zboruri au fost pe ruta Bucureşti (Otopeni) – Sibiu. Costul unui singur bilet, pentru o călătorie dus – întors este de aproximativ 135 de euro. Pe de altă parte, cele mai scumpe bilete se vând pentru ruta Timişoara – Iaşi.

Călătorii care trebuie să parcurgă distanța dintre cele orașe trebuie să scoată din buzunar suma de 322 de euro dus – întors. Prețurile pot fi mult mai ridicate dacă este vorba de o călătorie care are loc în weekend.

ADVERTISEMENT

„Cele mai populare zboruri din acest an au fost cele care fac legătura între Bucureşti (Otopeni) şi Timişoara, respectiv Cluj-Napoca, folosite până acum de 37%, respectiv 33% dintre pasagerii care au călătorit pe rutele din top 10 cele mai populare destinaţii din interiorul ţării”, arată studiul.

Cât costă un zbor intern cu avionul

Zborurile interne cu avionul are costuri diferite în funcție de localitatea unde românii doresc să meargă. Spre exemplu, oamenii care vor să ajungă la Timișoara, cu plecare de pe aeroportul Otopeni trebuie să achite cel puțin 86 de euro.

ADVERTISEMENT

Prețul este pentru o călătorie numai dus, în timp ce pentru distanța dus – întors costul este de circa 147 de euro. De asemenea, pentru ruta Bucureşti (Otopeni) – Cluj-Napoca preţul mediu al unui bilet dus este de circa 93 de euro, iar al unui bilet dus-întors de 165 de euro.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase....
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase. Rezultate LOTO duminică 25 februarie 2024
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va...
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va fi eliberat. Este în închisoare de 50 de ani VIDEO
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Polița RCA. Documentele în baza cărora vor fi încasate daunele în anumite situații
Polița RCA. Documentele în baza cărora vor fi încasate daunele în anumite situații
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a...
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a cooperat
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni