News

Unde mai sunt reduceri de Black Friday! Altex, Cel și eMag încă scot produse online

13.11.2020 | 17:40
Unde mai sunt reduceri de Black Friday Altex Cel si eMag inca scot produse online
ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune unde mai sunt reduceri de Black Friday! Astfel, în ciuda faptului că ne apropiem de finalul unei zile pe care marii retaileri nu o vor uita prea curând, magazinele importante continuă să propună oferte amețitoare. Încă de la prima oară a dimineții, sute de mii de oameni s-au conectat pe internet și au încercat să dea lovitura și să pună mâna pe un chilipir.

Aplicațiile au rezistat cu greu și curierii vor avea treabă serioasă în următoarea perioadă. Vinerea Neagră a început la cel mai mare retailer online din țară, eMAG la ora 7:37. Și a debutat cu 260.000 vizitatori, ceea ce a însemnat cu 18% mai mult decât anul precedent.

ADVERTISEMENT

Oamenii au comandat peste 55.000 de produse în primele 10 minute. De altfel, în următoarele 300 de secunde de la deschidere, mii de produse au dispărut, stocurile fiind epuizate. În primele minute, clienţii eMAG au plasat comenzi de peste 33 milioane lei.

Ce magazine mai au reduceri de Black Friday!

Nu s-a terminat încă. Directorii companiei spun că ziua continuă și le-au oferit chiar și un sfat cumpărătorilor. Astfel, conform oamenilor din conducere, ofertele continuă pe durata zilei și dacă nu ați găsit un produs disponibil, nu trebuie să abandonați.

ADVERTISEMENT
Sursa foto – facebook

Catalogul este actualizat constant și mai multe produse sunt încărcate în aplicație și pe site. Utilizatorii vor putea găsi produse din toate categoriile. Discutăm despre produse pentru casă și mobilier, televizoare, frigidere, telefoane mobile, laptopuri, electrocasnice mari și mici, băuturi, parfumuri, jocuri și jucării, produse fashion și, nu în ultimul rând, produse medicale și teste RT-PCR.

Vă readucem aminte că de-a lungul zilei au existat câteva produse la eMAG care au făcut furori. De exemplu robotul de aspirare Roborock Cleaner S5 MAX, WiFi, Aspirator și mop, Smart top-up, Navigare LiDar, setare bariere virtuale, zone no mop, Alb, la prețul special de 1.499,99 lei.

ADVERTISEMENT

Ce reduceri de Black Friday mai are eMAG

De asemenea, un preferat a fost și televizorul Samsung 43TU7092, 108 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED, Clasa A, la 999,99 lei (reducere de 28%). Și laptopul Gaming HP Pavilion 15-dk0041nq cu procesor Intel® Core™ i5-9300H până la 4.10 GHz, 15.6″, Full HD, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA® GeForce® GTX 1650 4GB, Free DOS, Black, la 2.199,99 lei (reducere de 45%) a fost îndelung căutat.

Sursa foto – facebook

A fost o adevărată nebunie și pe stația de călcat Tefal Easy Pressing GV5262E1, 2200 W, 5.2 bar, 85g/min, recipient 1L, tehnologie Durilium, alb/albastru. Aceasta a avut un preț de 299,99 lei, ceea ce a însemnat o reducere de 57%.

ADVERTISEMENT

S-au vândut și telefoane mobile la prețuri speciale. Vorbim despre Oppo A12, Dual SIM, 32GB, 4G, Black, la 199,99 lei, reducere de 60%.

Catalog Altex de reduceri pentru Black Friday

Amatorii de oferte din România au deja parte de prețuri speciale în magazinele Altex şi Media Galaxy din ţară. În mod evident cei care nu vor să se deplaseze prea mult își pot face cumpărăturile chiar și la această oră pe cele două siteuri.

Un detaliu cât se poate de important este acela că din cauza pandemiei de Covid-19, retailer-ul Altex a extins perioada de campanie până la 2 decembrie 2020.

Anul acesta, la Altex, de Black Friday au existat reduceri de până la 50%, la toate categoriile de produse care sunt vândute atât online, cât și în magazine.

Sursa foto – facebook

Conform site-ului, Altex a propus reduceri importante pentru telefonul mobil SAMSUNG Galaxy Note 10+, 6.8″, 256GB, 12GB RAM, Dual SIM, 4G, Aura Black. Acesta a avut un discount de 15%, față de prețul inițial, și poate fi achiziționat la 2.974,92 lei.

Dacă ne raportăm la tablete, atunci multă lume s-a îndreptat către LENOVO Tab M10 TB-X505F, 10.1″, 16GB, 2GB RAM, Wi-Fi, negru. Și aceasta a venit cu o reducere de 25% și poate fi achiziționată la doar 599,93 lei.

Televizorul QLED Smart SAMSUNG 75Q800T, 8K, HDR, 189 cm vine cu o reducere de 5.700 de lei, de la 20.699,90 la 14.999,90. Pentru pasionații de gaming, cele mai bune oferte sunt la Laptopul HP Pavilion 15-dk1035nq, Intel Core i7-10750H pana la 5.0GHz, 15.6″ Full HD, care este redus cu 800 de lei și costă 4.999,90.

Ce reduceri mai are Cel de Black Friday

Fie că sunteți în căutarea unui nou produs tehnologic pentru casă, a unui cadou pentru copii sau vreți un produs de îngrijire corporală, la Cel online veți avea mari șanse să găsiți ceea ce căutați. Oriunde alegeți să cumpărați în mediul online, cu siguranță veți găsi prețuri pentru toate buzunarele.

Cei de la Cel se laudă că răspund necesității de a propune atât prețuri mici, cât și promoții înnoite frecvent pe prima pagină, prin diverse reduceri sau lichidări de stoc. Dacă nu ați găsit ce căutați, puteți să accesați și alte magazine din aceeași categorie, precum Internity, Germanos, Flanco, evoMag, Emag, Domo, Altex.

Sursa foto – facebook

Considerat un reatailer cu oferte preponderent din domeniul IT, Cel a venit și cu o altă gamă Astfel, găsim azi pe siteul Cel.ro, o gamă extrem de bogată de electronice mari și mici, electrocasnice, dar și produse dedicate hobby-urilor, sporturilor, alimentației, îngrijirii personale. De curând, oferta Cel.ro s-a îmbogățit cu domenii precum Bricolaj, Casă și Grădină sau Mobilă și Decorațiuni.

Cel mai sigur este verificați cele mai bune și ultimele oferte Cel prin intermediul ultimului catalog Cel apărut – îl puteți consulta chiar acum, AICI, este vorba despre Cel – Black Friday.

ADVERTISEMENT
Tags: