Life

Unde să faci cele mai tari cumpărături de Crăciun, în Viena. Străzi de shopping pe care să nu le ratezi

Unde poți face cumpărături cu bani puțini, în Viena. Străzile pe care nu trebuie să le ratezi dacă vrei să îți salvezi portofelul
01.12.2023 | 19:32
Unde sa faci cele mai tari cumparaturi de Craciun in Viena Strazi de shopping pe care sa nu le ratezi
Unde poți face cumpărături ieftine în Viena Sursa foto: Pixabay, Freepik
ADVERTISEMENT

Fără doar și poate, Târgul de Crăciun din Viena este unul dintre cele mai celebre din întreaga Europă. An de an, milioane de turiști merg în piața din Viena pentru a se bucura de atmosfera de sărbători. Prețurile sunt pe măsură, dar există și străzi pe care nu trebuie să le ratezi.

Viena, locul perfect pentru a face cumpărături ieftine

Viena este una dintre locațiile care trebuie vizitate, cel puțin o dată în viață. Este un oraș foarte frumos, cu o multitudine culturală și nu numai.

ADVERTISEMENT

Viena este locul perfect unde poți face cumpărături, indiferent de sezonul anului. Acum, mai mult ca niciodată, odată cu deschiderea Târgului de Crăciun, magazinele abundă de oferte și reduceri pentru toate buzunarele.

Turiștii abia dacă se pot abține să nu cumpere măcar un suvenir care să le aducă aminte mereu de Viena. Însă, nici articolele vestimentare sau cele pentru casă nu sunt de ratat, mai ales luna acesta când se fac foarte multe cadouri.

ADVERTISEMENT

Capitala Austriei este o metropolă atât de bogată, încât singura grijă când mergi acolo este să ai suficienți bani la tine pentru cumpărături. De la haine de brand și încălțăminte scumpă, toate îți vor face cu ochiul din vitrine.

Magazine pentru buzunarul tuturor sunt la tot pasul

Potrivit Forum Viena, Una dintre pricipalele străzi care nu trebuie ratate atunci când vine vorba de shopping este Mariahilfer Strasse. Este una dintre cele mai celebre străzi, iar magazinele de aici sunt pentru toate buzunarele. Vei găsi atât haine ieftine, cât și piese și accesorii de brand.

ADVERTISEMENT

Kärntner Strasse trebuie și ea luată la pas. Este o stradă plină de culoare și viață. Aici, magazinele sunt numeroase, iar iubitorii de bijuterii autentice sigur nu vor pleca cu mâna goală.

O stradă emblematică pentru pasionații magazinelor de lux este Graben. Aici se găsesc branduri precum Gucci, Louis Vuitton sau Chanel. Prețurile sunt pe măsură, dat cu siguranță nu vei sărăci dacă vei pleca cu un articol scump acasă.

ADVERTISEMENT

Naschmarkt este o piață care redă exact spiritul Vienei. Aici vei găsi de la suveniruri, la alimente, haine și chiar delicatese internaționale. Miresmele te vor atrage instant și va fi greu să reziști să nu scoți bani din portofel.

Așadar, Viena este o destinație turistică care te va impresiona, fără doar și poate. Nu este un oraș foarte scump, ceea ce înseamnă că te vei simți bine și te vei bucura de ceea ce are de oferit capitala Austriei.

ADVERTISEMENT
Tags: