Sport

Universitatea Craiova a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu FCSB. Ce prețuri au tichetele

Oltenii au scos la vânzare biletele pentru mult așteptatul derby Universitatea Craiova - FCSB după succesul împotriva Sepsi, scor 2-1.
22.04.2023 | 13:01
Universitatea Craiovaa pus in vanzare biletele pentru derbyul cu FCSB Ce preturi au tichetele
Universitatea Craiova a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu FCSB: „Ne sprijinim unii pe ceilalți și luptăm împreună” . sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Oficialii „alb-albaștrilor” încep pregătirile pentru derby-ul Universitatea Craiova – FCSB programat duminică, de la ora 21:00, și au scos la vânzare biletele. Oltenii se așteaptă la o atmosferă incendiară pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar Eugen Neagoe speră ca elevii săi să fie încurajați de 30.000 de suporteri.

Universitatea Craiova a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu FCSB: „Închide televizorul și simte atmosfera”

Lupta pentru podium se încinge după cele trei puncte câștigate de elevii lui Eugen Neagoe în Sfântu Gheorghe. Universitatea Craiova este la patru lungimi în spatele liderului Farul, 39 de puncte, iar Sorin Cârțu are speranțe pentru poziția a doua din clasamentul din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Pentru Universitatea Craiova urmează derby-ul cu FCSB de pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar oltenii așteaptă o arenă plină de suporteri. Formația din Bănie a scos la vânzare biletele pentru confruntarea cu „roș-albaștrii”, iar prețul celui mai ieftin tichet este 20 de lei în Peluza Nord.

„OFICIAL | BILETE CU FCSB  «Ce atmosferă creată de olteni….», cântă Peluza! Duminică, 30 aprilie, ora 21:00, umplem «Vulcanul Ion Oblemenco» la meciul cu FCSB-ul, ne sprijinim unii pe ceilalți și luptăm împreună pentru ceea ne dorim cu toții: victoria în derby. Sărbătorim împreună cea mai mare performanță europeană a Craiovei și continuăm lupta pentru podium!

ADVERTISEMENT

Biletele pot fi achiziționate:
– Online
– Magazinul oficial din Electroputere Mall
– Magazinul mobil din Piața „Mihai Viteazul”
– Partenerii Entertix (librăriile Cărturești și hypermarketurile Carrefour)
– În curând, de la casele de bilete situate la Sala Polivalentă
Prețurile biletelor:
Peluza Nord – 20 RON
Tribuna a II-a – 40 RON
Tribuna I – 60 RON
Tribuna VIP 2 – 90 RON
Tribuna VIP – 130 RON
Închide televizorul și simte atmosfera din «Vulcan»”, se arată în postarea Universității Craiova.

Eugen Neagoe și Sorin Cârțu cheamă suporterii „alb-albaștrilor” la derby-ul Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să pierdem. Sper să fie stadionul plin”

La finalul confruntării din Sfântu Gheorghe, Eugen Neagoe a declarat că gândurile oltenilor se îndreaptă spre confruntarea cu FCSB. „Geană” speră ca suporterii să fie alături de jucătorii Universității Craiova într-un număr cât mai mare la derby-ul cu FCSB.

ADVERTISEMENT

„Ne gândim la următorul joc cu FCSB. Nu am pierdut în acest campionat contra lor și nu vreau să pierdem. Sper să fie stadionul plin, 30.000 de oameni în tribune, pentru că oamenii așteaptă atitudine, agresivitate și dorința de a câștiga din partea noastră”, a spus tehnicianul oltenilor.

Sorin Cârțu a urmat să facă un apel la suporterii Universității Craiova pentru derby-ul cu FCSB, iar președintele oltenilor vrea că stadionul „Ion Oblemenco” să fie plin. Acesta a anunțat că își dorește maximul de puncte din următoarele etape rămase din play-off.

ADVERTISEMENT

„Noi asta așteptam, să câștigăm cu Rapid și cu Sepsi. S-au întâmplat aceste victorii și acum rămâne să vedem ce putem scoate de la următoarele meciuri, noi vrem maximum. Așteptăm un stadion plin cu FCSB, îi chemăm pe toți să fie alături de noi pentru că nu e nimic pierdut”, a spus Sorin Cârțu.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,70 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT