Sport

Sorin Cârțu îi ține cu picioarele pe pământ pe jucătorii Universității Craiova: „Momentan, țelul nostru e locul doi!”

Sorin Cârțu îi ține cu picioarele pe pământ pe jucătorii Universității Craiova, transmițându-le că țelul echipei este locul doi.
21.04.2023 | 23:57
Sorin Cartu ii tine cu picioarele pe pamant pe jucatorii Universitatii Craiova Momentan telul nostru e locul doi
Sorin Cârțu îi ține cu picioarele pe pământ pe jucătorii Universității Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Președintele oltenilor este bucuros pentru victoria Universității Craiova cu Sepsi, scor 2-1, lăudând jucătorii, însă l-a certat pe Alex Crețu pentru cartonașul roșu primit, spunând că are momente când nu mai este concentrat în timpul meciurilor.

Sorin Cârțu îi ține cu picioarele pe pământ pe jucătorii Universității Craiova

Sorin Cârțu îi ține cu picioarele pe pământ pe jucătorii Universității Craiova după victoria cu Sepsi, explicând că victoriile împotriva covăsnenilor și a Rapidului erau necesare pentru a continua lupta cu FCSB și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

„Țelul nostru e locul 2 deocamdată, să vedem și ce se întâmplă mâine. Și acum când am fost cu Reghe, am avut un moment de exploatat. Sunt niște examene de maturitate pentru jucători, trebuie să arate că au învățat ceva din anii ăștia care au fost.

Avem șanse la locul doi și trebuie să ne luptăm pentru el. Toate cele trei meciuri care vin acum, de fapt pentru asta ne-am luptat cu Rapid și cu Sepsi, ca să ne putem lupta și să ne facem niște speranțe pentru retur”, a mai spus Sorin Cârțu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Păcat de Crețu, dar are momente când nu e concentrat!”

Sorin Cârțu a continuat și a vorbit și despre eliminarea lui Alexandru Crețu, despre care a spus că are calități, însă că nu este concentrat pe tot parcursul meciurilor: „Păcat de Crețu, dăduse gol, era într-o formă bună.

Are niște momente din astea în joc, niște momente de mai puțină concentrare, el trebuie să înțeleagă că e un jucător cu multe calități, dar nu intru în multe amănunte, îl las să își lingă rănile.

ADVERTISEMENT

Neagoe e un antrenor care nu caută conflicte, vorbește frumos, e un om echilibrat și e cel mai bine așa. Așteptăm un stadion plin cu FCSB, îi chemăm pe toți să fie alături de noi pentru că nu e nimic pierdut”.

„Noi asta așteptam, să câștigăm cu Rapid și cu Sepsi. S-au întâmplat aceste victorii și acum rămâne să vedem ce putem scoate de la următoarele meciuri, noi vrem maximum.

ADVERTISEMENT

Până când jucăm duminică au timp să petreacă la botez. Sunt acolo cu Eugen și îi ținem la marcaj, sunt polivalent acum”, a mai spus Sorin Cârțu.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,70 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT