Sport

Universitatea Craiova, cadou special pentru fanele alb-albastre de 1 martie. Câți suporteri sunt așteptați în tribunele stadionului „Ion Oblemenco” cu FC Argeș. Update exclusiv

Universitatea Craiova le-a pregătit un codou special fanelor alb-albastre de 1 martie. Doamnele și domnișoarele vor avea accesul gratuit pe „Ion Oblemenco” la partida cu FC Argeș.
01.03.2023 | 09:33
Universitatea Craiova cadou special pentru fanele albalbastre de 1 martie Cati suporteri sunt asteptati in tribunele stadionului Ion Oblemenco cu FC Arges Update exclusiv
Universitatea Craiova, cadou special pentru fanele alb-albastre de 1 martie. Doamnele și domnișoarele au acces liber la partida cu FC Argeș. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
01-03-2023
07:28

Interes major din partea doamnelor și domnișoarelor pentru Universitatea Craiova - FC Argeș

Suporterii Universității Craiova sunt așteptați într-un număr foarte mare pe stadionul „Ion Oblemenco” la confruntarea cu FC Argeș. Din informațiile FANATIK, oltenii se așteaptă la peste 15.000 de fani pe arena din Bănie.

Interesul din partea doamnelor și domnișoarelor a fost major, iar tribuna a doua a stadionului „Ion Oblemenco” este aproape de sold-out. Deși rezultatul din etapa trecută i-a nemulțumit pe olteni, suporterii alb-albaștrilor vor fi alături de elevii lui Eugen Neagoe la confruntarea cu FC Argeș.

Universitatea Craiova vrea să se revanșeze în fața propriilor suporteri pe stadionul „Ion Oblemenco”, după înfrângerea suferită cu FC Voluntari, scor 1-0. Oltenii le-au pregătit și o surpriză doamnelor și domnișoarelor care vor să fie alături de elevii lui Eugen Neagoe de 1 martie în ziua partidei cu FC Argeș.

Oltenii le-au pregătit o surpriză doamnelor și domnișoarelor de 1 martie. Fanele alb-albastre au acces liber la Universitatea Craiova – FC Argeș.

Neînvinsă pe teren propriu de la numirea lui Eugen Neagoe pe banca alb-albaștrilor, Universitatea Craiova vrea să facă spectacol cu FC Argeș pe stadionul „Ion Oblemenco”. Oltenii caută revanșa împotriva trupei lui Marius Croitoru, care i-a învins în confruntarea din tur și i-a eliminat din Cupa României Betano.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova – FC Argeș se va disputa miercuri, de la ora 18:00, iar oltenii le-au pregătit o surpriză suporterelor de 1 martie. Formația din Bănie a anunțat că fanele alb-albastre și elevii mai multor instituții de învățământ care se află în programul „Școala Altfel” vor avea accesul gratuit pe stadionul „Ion Oblemenco”.

„Primăvara începe, întotdeauna, cu Universitatea! Pentru doamnele și domnișoarele alb-albastre, cel mai frumos mărțișor îl reprezintă prezența în «Vulcanul de pe Ion Oblemenco». De 1 Martie, în semn de respect pentru dragostea pe care ne-au arătat-o de-a lungul anilor, oferim tuturor suporterelor Universității Craiova accesul liber la partida cu FC Argeș.

ADVERTISEMENT

Iar cei mai mici dintre «lei», copiii, la solicitarea mai multor unități de învățământ din județ, vor beneficia de aceeași facilitate, Universitatea Craiova fiind de acord cu ideea că «Săptămâna Altfel» este un proiect școlar inovator din care sportul nu trebuie să lipsească.

Accesul doamnelor și domnișoarelor se va face la porțile 5 (Peluza Nord) și 11 (Tribuna a II-a), în timp ce copiii vor avea o poartă separată aflată în imediata vecinătate a porții 11”, se arată în comunicatul Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe, supărat pe atacanții Universității Craiova: „Sunt foarte dezamăgit”

La sfârșitul partidei cu FC Voluntari, Eugen Neagoe s-a arătat dezamăgit de evoluțiile elevilor săi din ofensivă, care nu au reușit să înscrie în poarta lui Mihai Popa. „Geană” le-a transmis jucătorilor Universității Craiova că vrea victorie cu FC Argeș pe stadionul „Ion Oblemenco”.

„Din greșeli se înscriu goluri sau din execuții formidabile. Am forțat cu trei jucători ofensivi, dar nu am avut luciditate, absolut nicio inspirație. Sunt foarte dezamăgit. Trebuie să ne odihnim. Miercuri ne așteaptă un meci importat și trebuie să câștigăm.

ADVERTISEMENT

Mă gândesc doar la următorul joc. Trebuie să continuăm cu FC Argeș. Am fost dezamăgit de rezultat. Nu am fost supărat pe un jucător anume. Revenirea lui Baiaram este cel mai mare câștig din această seară”, a declarat Eugen Neagoe.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,87 este cota pentru „total goluri FC Argeș: peste 0,5” la meciul Universitatea Craiova – FC Argeș

ADVERTISEMENT
Tags: