Fotbal intern

Universitatea Craiova cheamă suporterii la derby-ul cu Farul Constanța: „Lupta noastră nu s-a încheiat. Avem o revanșă de luat”

Oltenii strigă adunarea pe stadionul „Ion Oblemenco” la derby-ul Universitatea Craiova - Farul Constanța și speră la o asistență mare după sold-out-ul cu FCSB.
09.05.2023 | 21:35
Universitatea Craiova cheama suporterii la derbyul cu Farul Constanta Lupta noastra nu sa incheiat Avem o revansa de luat
Universitatea Craiova cheamă suporterii la derby-ul cu Farul Constanța: „Venim pentru că lupta noastră nu s-a încheiat. Avem o revanșă de luat”. sursă foto: Sport pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova – Farul Constanța se anunță a fi o confruntare spectaculoasă pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar oltenii cheamă suporterii pe arena din Bănie. Confruntarea dintre „alb-albaștrii” și trupa lui Gică Hagi este programată sămbătă, de la ora 21:30, iar suporterii fac parte din rețeta pentru cele trei puncte a „juveților”.

Universitatea Craiova strigă adunarea pe stadionul „Ion Oblemenco” cu Farul Constanța: „Venim pentru că ne pasă și pentru că miza este imensă”

Universitatea Craiova se află într-o luptă aprigă pentru cupele europene, iar oltenii nu își permit pași greșiți în ultimele trei etape din play-off. După ce au ratat șansa de a fi pe poziția a treia cu CFR Cluj, trupa lui Eugen Neagoe așteaptă ca ardelenii să împiedice în drumul către podium și speră să câștige maximul de puncte rămase.

ADVERTISEMENT

După ce stadionul „Ion Oblemenco” a fost sold-out în derby-ul cu FCSB, Universitatea Craiova speră la un număr mare de spectatori în partida cu Farul Constanța. Oltenii anunță spectacol în confruntarea din Bănie, așa cum s-a întâmplat deseori atunci când elevii lui Gică Hagi s-au confruntat cu „juveții”.

Oltenii se gândesc și la o revanșă împotriva celor de la Farul Constanța, după ultimele două confruntări cu elevii lui Gică Hagi. Ambele s-au disputat pe stadionul din Ovidiu, iar Eugen Neagoe nu a putut impiedica „marinarii” în drumul spre cele trei puncte, chiar dacă „alb-albaștrii” au fost aproape de victorie în play-off.

ADVERTISEMENT

„Universitatea Craiova – Farul Constanța nu e un simplu meci. E o rețetă sigură pentru spectacol. În ultimele 5 întâlniri directe s-au înscris 23 de goluri, 14 dintre ele fiind marcate de Știința. Dar sâmbătă nu venim în «Vulcanul de pe Oblemenco» doar pentru a vedea un fotbal total.

Venim pentru că lupta noastră nu s-a încheiat și ne rămân de jucat trei meciuri cruciale. Venim pentru că avem o revanșă de luat în fața unui adversar alături de care, de-a lungul timpului, am produs meciuri memorabile. Venim pentru că ne pasă și pentru că miza este imensă.

ADVERTISEMENT

Venim pentru că ducem împreună până la capăt bătălia pentru Europa. În cuvintele marelui Adrian Păunescu: oltenași, să fim uniți, că noi i-am bătut pe Leeds!”, se arată în postarea Universității Craiova de pe pagina oficială de Facebook.

Cât costă biletele la derby-ul Universitatea Craiova – Farul Constanța

Oltenii au pus la vânzare biletele pentru partida Universitatea Craiova – Farul Constanța la o zi distanță după remiza din Gruia. Cele mai ieftine tichete se pot găsi la Peluza Nord, iar prețur acestora este de 15 lei, în schimb cele mai „piperate” sunt la tribuna VIP la 100 de lei.

ADVERTISEMENT

„Universitatea continuă bătălia pentru accederea în cupele europene și dă piept sâmbătă, 13 mai, de la ora 21:30, cu liderul Farul. Să fim alături de Ivan & co. în «Vulcan alb-albastru pentru misiunea comună: victoria! Biletele pot fi achiziționate:

– Online
– Magazinul oficial din Electroputere Mall
– Magazinul mobil din Piața „Mihai Viteazul”
– Partenerii Entertix (librăriile Cărturești și hypermarketurile Carrefour)
– În curând, de la casele de bilete situate la Sala Polivalentă

Prețurile biletelor:
Peluza Nord – 15 RON
Tribuna a II-a – 30 RON
Tribuna I – 40 RON
Tribuna VIP 2 – 70 RON
Tribuna VIP – 100 RON
Închide televizorul și simte atmosfera din «Vulcan»”, scrie în postarea oltenilor.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,60 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova – Farul Constanța

ADVERTISEMENT