Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Reacția lui Sorin Cîrțu după ce Markovic și Căpățînă au fost la un pas de bătaie la finalul derby-ului CFR – Universitatea Craiova. Video exclusiv

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a explicat conflictul dintre Jovan Markovic și Mihai Căpățînă, la finalul meciului cu CFR Cluj
09.05.2023 | 16:51
Reactia lui Sorin Cirtu dupa ce Markovic si Capatina au fost la un pas de bataie la finalul derbyului CFR  Universitatea Craiova Video exclusiv
Reacția lui Sorin Cîrțu după ce Markovic și Căpățână au fost la un pas de bătaie la finalul derby-ului CFR - Universitatea Craiova. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a intervenit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a tras concluziile după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1.

Sorin Cârțu a lămurit conflictul dintre Markovic și Căpățînă: „Cred că a fost un reproș că nu a marcat”

Sorin Cârțu i-a ironizat pe cei de la CFR Cluj la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, iar apoi a lămurit și conflictul dintre jucători de la finalul partidei din Gruia.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

„Acolo la ultima fază sau ce? O să mă interesez să aflu exact ce s-a întâmplat. Sunt reacții de-astea colegiale. Și pe timpul nostru erau când ne supăram, dar se aplanează imediat sau în vestiar. 

Sunt reacțiile și iritarea imediată din secundele alea de după un meci. Îți dai seama că e frustrarea aia pe care o vezi și o simți la momentul respectiv, că nu ai câștigat sau cum a fost faza respectivă, că nu ai scos mai mult”, a spus fostul mare fotbalist, convins că nu e nimic grav.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu știe de la ce a plecat cearta dintre cei doi

Oficialul Universității Craiova e de părere că Markovic a fost certat pentru ocazia uriașă pe care a avut-o pe final de meci: „Poate chiar și situația asta în care să-l fi văzut și să îi paseze… Nu știu ce să zic. Dar astea trec imediat”. Aceasta a fost și impresia lui Aurel Țicleanu, care a completat:Cred că a fost un reproș că nu a marcat”.

Sorin Cârțu îi înțelege perfect pe jucători, mai ales în acest final extrem de tensionat în SuperLiga: „Poate i-a spus într-un moment din ăsta nu cu multă răutate, ești și tu marcat…

ADVERTISEMENT

Oare la ce s-ar fi așteptat Markovic dacă marca și care e dezamăgirea când nu marchezi. E așa o distanță ușor de acoperit. A fost un play-off foarte agresiv și așa va fi și acest final de campionat”. 

Președintele Universității Craiova crede că CFR Cluj nu are motive să se plângă de arbitraj: „Ce penalty-uri? Gol valabil!”

Sorin Cârțu nu a înțeles nici nemulțumirile celor de la CFR Cluj legate de arbitraj: „Cu ce l-a furat arbitrul? La fiecare meci au avut linii trase aiurea, au avut nu știu câte penalty-uri… Tot timpul! Așa că nu e ceva nou la comportamentul lor. Aiurea. Ce penalty-uri? Gol valabil! Eu nu văd acolo situație de penalty. Copilul se întoarce fără niciun fel de intenție și e mâna pe lângă corp. 

ADVERTISEMENT

Din comportamentul lui nu și-a dorit să avantajeze vreo echipă. Așa că a fost un arbitraj așa, corect în felul lui. Ce a văzut, aia a dat. A fost și faza aia de schimbare de cartonaș pe care a făcut-o destul de bine”.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT