Sport

Universitatea Craiova – FC Argeş 1-0. Andrei Ivan aduce prima victorie a oltenilor din campionat

Universitatea Craiova începe cu dreptul noua ediţie din Casa Pariurilor Liga 1 şi se impune graţie golului marcat de Andrei Ivan, în confruntarea cu FC Argeş.
17.07.2021 | 22:40
Universitatea Craiova  FC Arges 10 Andrei Ivan aduce prima victorie a oltenilor din campionat
ADVERTISEMENT
17-07-2021
18:33

Universitatea Craiova - FC Argeş 1-0 (Ivan 55)

Final de meci! Golul lui Andrei Ivan a adus cele trei puncte pentru Universitatea Craiova. Debut cu dreptul pentru olteni

Min. 90+1. Cicâldău trece pe lângă majorarea scorului. Greab intervine foarte bine

Min. 75. U Craiova reuşeşte să conserve bine rezultatul. Argeşul nu ameninţă poarta lui Pigliacelli. 

Min. 55. GOOOOOOOL Craiova! Andrei Ivan deschide scorul după o centrare a lui Cîmpanu

Start în partea secundă! 

PAUZĂ la Craiova! Scor alb după primele 45 de mnute. Lupeta a ratat două şanse uriaşe pentru oaspeţi

Min. 35. Lupeta ratează singur cu poarta goală după o respingere greşită a lui Pigliacelli. Uluitoare şansă

Min. 24. Puţine ocazii pe “Ion Oblemenco” până acum. Oltenii sunt amorţiţi deocamdată. 

Min. 1. Lupeta este la un pas să înscrie în primul minut. Pigliacelli, intervenţie in extremis

Start de meci în confruntarea dintre Universitatea Craiova şi FC Argeş

17-07-2021
17:25

Echipele de start în Universitatea Craiova - FC Argeş

Au apărut echipele de start în Universitatea Craiova – FC Argeş, meciul serii de sâmbătă din Casa Pariurilor Liga 1.

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălaşa, Constantin, Vătăjelu – Mateiu, Nistor – Câmpanu, Cicâldău, Ivan – Koljic. Rezerve: Lazar, Găman, Bancu, Screciu, Fedele, Baiaram, Markovic, Gustavo, Ofosu. Antrenor: Marinos Ouzounidis.

FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Boldor, Muşat – Isfan, Şerban, Meza Colli, Cr. Tănase – Palic – Lupeta. Rezerve: Croitoru, Viana, Moisie, Dumitraşcu, Dos Santos, Teles, Piţian, De Jonghe, Honciu. Antrenor: Andrei Prepeliţă şi Mihai Ianovschi.

Meciul Universitatea Craiova – FC Argeş are loc sâmbătă, 17 iulie, cu începere de la ora 21:30, în cadrul primei etape a noului sezon din Liga 1. Oltenii au câştigat deja un trofeu, Supercupa României, la lovituri de departajare, în faţa lui CFR Cluj şi se află înaintea startului european în Conference League.

Unde se joacă meciul Craiova – FC Argeş

Confruntarea U Craiova – FC Argeş se dispută sâmbătă, 17 iulie, cu începere de la ora 21:30 pe stadionul Ion Oblemenco din Cetatea Băniei în cadrul primei etape a noului sezon de Liga 1. Craiova va debutat joi, 22 iulie, în Conference League, urmând a întâlni formaţia albaneză Laci, primul joc în Bănie.

ADVERTISEMENT

Este perioadă de vacanţă şi de concedii în luna iulie şi din acest motiv nu se aşteaptă o mare afluenţă de public. Însă câteva mii de suporteri tot se vor afla în tribune, după ce au trecut, evident, prin controlul sanitar obligatoriu: schemă completă de vaccinare sau test negativ pentru 72 de ore.

Cine transmite la TV partida Craiova – FC Argeş

Partida Universitatea Craiova – FC Argeş se joacă sâmbătă, 17 iulie, de la ora 21:30, pe stadionul Ion Oblemenco în prima rundă a noii ediţii de Liga 1 şi este transmisă în direct pe micile ecrane de posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. De asemeni o puteţi urmări pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Craiova va fi o nouă zi caniculară iar la ora partidei se preconizează o temperatură în jur de 28-29 de grade, ceea ce impune pauze de hidratare pe fiecare repriză. Nu sunt anunţate precipitaţii pe tot parcursul zilei. Va conduce acest joc arbitrul Horia Mladinovici.

Ce jucători importanţi lipsesc în întâlnirea Craiova – FC Argeş

Craiova are aproape tot lotul valid, cu excepţia lui Paul Papp, care încă se află în perioada de convalescenţă după accidentarea suferită, dar şi în cazul lui în câteva săptămâni problema va fi rezolvată şi se va putea alătura grupului.

ADVERTISEMENT

FC Argeş nu are probleme de efectiv, însă lotul este foarte slăbit valoric după numeroasele plecări din această vară, cea mai grea pierdere fiind clar golgeterul Cephas Malele. Piteştenii ar putea avea un campionat mult mai dificil, deşi în primăvară conducerea clubului susţinea că există toate resursele ca să se formeze o echipă puternică.

Doi dintre jucătorii Craiovei ar putea părăsi Bănia

Craiova nu a făcut deloc transferuri multe, dar două dintre ele sunt garanţii pentru posturile respective, portarul David Lazar şi fundaşul Valerică Găman. Deocamdată, italianul Mirko Pigliacelli este titularul porţii craiovene, însă el se află în ultimul an de contract şi patronul Mihai Rotaru nu ar spune nu unei vânzări acum, jucătorul fiind cotat la 1,5 milioane euro.

ADVERTISEMENT

Mai problematică ar fi pierderea unui mijlocaş de bază, internaţionalul Alexandru Cicâldău, fotbalist care se află în vizorul mai multor cluburi din Europa, unele cu nume cunoscut, ca de exemplu Galatasaray, care este foarte interesată şi de Nicolae Stanciu de la Slavia Praga.

Cote la pariuri pentru jocul Craiova – FC Argeş

Craiova este favorită pentru casele de pariuri, cota la victorie scăzând în 24 de ore, de la 1,75 la 1,50, semn că oltenii deţin toate atuurile pentru a porni cu dreptul în noul sezon. O bombă în Bănie e evaluată la o cotă foarte mare, 5,75 şi un simplu gol reuşit de violeţi are cotă peste victoria juveţilor: 1,70.

Între cele două echipe există doar două meciuri, cele din sezonul trecut. În Bănie gazdele au scos cu greu remiza de 1-1 însă la Piteşti, pe stadionul din Trivale, Craiova a reuşit să îşi apropie toate cele trei puncte, succes cu 2-1.

 

ADVERTISEMENT