Sport

Universitatea Craiova – FC Voluntari 2-1, în etapa a 27-a din SuperLiga. Victorie cu mari emoții pentru olteni. Cum arată clasamentul

Universitatea Craiova a câștigat la limită cu FC Voluntari, scor 2-1, în etapa a 27-a din SuperLiga. Maldonado a adus victoria „alb-albaștrilor”.
26.02.2024 | 21:58
Universitatea Craiova a câștigat la limită duelul de pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 2-1. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
26-02-2024
16:58

Universitatea Craiova - FC Voluntari 2-1 (Baiaram 6, Maldonado 83 / pen. R. Popescu 54)

Vezi aici toate fazele video importante. 

FINAL DE MECI. Universitatea Craiova a câștigat la limită duelul de pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 2-1, în etapa a 27-a din SuperLiga. Oltenii au obținut prima victorie pe teren propriu în acest an. Echipa lui Ivaylo Petev a trecut peste Farul în clasament. 

Clasament

Min. 88: Mitriță îi pasează în careu lui Mekvabishvili. Georgianul trimite pe lângă poartă dintr-o poziție ideală. 

Min. 83: GOOL Universitatea Craiova! Mitriță a centrat din lovitură liberă. Maldonado a înscris cu capul. 

Min. 76: Mitriță a pătruns în careu și a trimis pe poartă. Jesus Fernandez a respins spectaculos. 

Min. 61: Ocazie mare de gol pentru FC Voluntari! Nemec l-a lăsat singur cu portarul pe Dumiter. Oltenii au respins din fața porții. 

Min. 54: GOOL FC Voluntari! Robert Popescu înscrie de la punctul cu var cu emoții. 

Min. 52: Gafă uriașă a lui Nicușor Bancu. Fundașul a încercat să-i paseze cu capul portarului Laurențiu Popescu. Mingea a fost moale și i-a permis lui Dumiter să ajungă la balon. Atacantul lui FC Voluntari a căzut în careu după un fault al portarului advers, iar arbitrul a dictat penalty. 

Min. 44: Ricardinho șutează din careu, însă mingea trece peste poartă. Oltenii au reclamat un fault. 

Min. 21: Andrei Ciobanu a șutat violent de la distanță. Mingea a trecut peste poartă. 

Min. 20: Laurențiu Popescu a ieșit total aiurea, însă Matricardi nu a reușit să trimită mingea în poarta goală. 

Min. 8: Dumiter a reușit să-l depășească pe Screciu și să înscrie, însă atacantul lui FC Voluntari a fost surprins mult în ofsaid. 

Min. 6: GOOL Universitatea Craiova! Houri centrează în careu, iar Ștefan Baiaram înscrie cu o lovitură de cap. 

Min. 2: Oltenii au lovit bara în startul partidei. Alexandru Crețu a trimis în bară cu o lovitură de cap.

Min. 1: Partida de pe „Ion Oblemenco” a început!

Universitatea Craiova: L. Popescu – Căpățînă, Screciu, Badelj, Bancu – Crețu, Mekvabishvili, Houri – Baiaram, Markovic, Mitriță. Rezerve: Goga, Vlădoiu, Zajkov, Maldonado, Ndong, Kozulj, Soiri, Danciu, Cîmpanu, Blesa, Ivan, Koljic. Antrenor: Ivaylo Petev.

FC Voluntari: Fernandez – Ricardinho, Turda, Matricardi, Aliji – Rață, Crepulja, Ciobanu – Carnat, Dumiter, R. Popescu. Rezerve: Vâlceanu, Răduț, Nemec, Florea, Armaș, Voican, Droppa, Paz, Dima, Cocian, Cascinia. Antrenor: Nicolae Dică. 

Meciul Universitatea Craiova – FC Voluntari are loc luni, 26 februarie, cu începere de la ora 20:00, în cadrul etapei a 27-a din SuperLiga, fiind partida care reprezintă epilogul acestei runde. Și aici avem situația de a se afla față în față o echipă care vrea să își securizeze locul în play-off, cea locală și alta care trage să iasă din zona periculoasă.

Unde se joacă meciul Universitatea Craiova – FC Voluntari

Confruntarea Universitatea Craiova – FC Voluntari se desfășoară luni, 26 februarie, de la ora 20:00, pe stadionul Ion Oblemenco din Cetatea Băniei, în etapa a 27-a din SuperLiga. Oltenii nu au avut deloc rezultatele așteptate în etapele scurse în noul an, cu excepția victoriei de la Sfântu Gheorghe iar suporterii sunt complet nemulțumiți de evoluțiile echipei.

ADVERTISEMENT

Personajul cel mai arâtat cu degetul a fi principalul vinovat este antrenorul bulgar Ivailo Petev. Cu trei zile înaintea acestui meci patronul Mihai Rotaru a mers în vestiarul leilor albaștri, unde mai bine de două ore s-a întreținut cu jucătorii, stafful administrativ și antrenorul Petev. Acestuia i s-a mai dat o șansă, obligatoriu să învingă pe Voluntari, altfel a doua zi va avea bagajele făcute.

Cine transmite la TV partida Universitatea Craiova – FC Voluntari

Partida Universitatea Craiova – FC Voluntari se joacă luni, 26 februarie, de la ora 20:00, pe stadionul Ion Oblemenco din Cetatea Băniei, în etapa a 27-a din SuperLiga și va fi televizată pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Craiova luni, 26 februarie, va fi un cer variabil, mai mult acoperit, dar fără nici un pericol de a ploua în nici un moment al zilei. Temperatura va fi clar una de primăvară, situată la 16 grade la ora amiezii dar va scădea spre seară până în jur de 10-11 grade la ora startului meciului. Acest meci beneficiază de prezența unui arbitru experimentat, Adrian Cojocaru din Galați.

Ce absențe sunt în întâlnirea Universitatea Craiova – FC Voluntari

Antrenorul craiovenilor este în continuare bulgarul Ivailo Petev, ce e drept, însă, cu sabia lui Damocles deasupra capului, adică există o mare probabilitate ca la următorul pas greșit colaborarea să se încheie. Lipsește mijlocașul Mateiu, suspendat, dar Petev intenționează să facă mai multe schimbări în formula de start și să dea credit noilor veniți din primul minut.

ADVERTISEMENT

La Voluntari situația s-a agravat după eșecul de acasă cu UTA. Antrenorul Nicolae Dică are la dispoziție tot lotul, cu excepția lui George Merloi, indisponibil încă din primele etape ale sezonului. Sunt foarte mulți jucători experimentați, dar cu toate acesta ilfovenii sunt pe loc de baraj și nu au mai câștigat de etape bune.

Cote la pariuri la jocul Universitatea Craiova – FC Voluntari

Cum era de așteptat casele de pariuri, deși Universitatea Craiova nu a câștigat acasă, acordă net prima șansă echipei oltene, la cota de 1,55. Oaspeții au 6,40 pentru a lua o imensă gură de oxigen, iar șansă dublă X2 ajunge la cota de 2,70. Un gol marcat de FC Voluntari este egal cu 1,80.

ADVERTISEMENT

În total cele două echipe s-au confruntat de 21 de ori, de 13 ori având câștig de cauză oltenii, de trei ori ilfovenii și cinci partide s-au terminat la egalitate. Pe teren propriu Craiova s-a impus de șapte ori, a făcut două egaluri și a pierdut o singură dată, 1-2 în 2015. În turul scestei ediții a fost 0-0 la Voluntari.

 

ADVERTISEMENT