Sport

Universitatea Craiova – Hermannstadt 1-0, în etapa 4 din SuperLiga. Oltenii, victorie cu șansă

Laurențiu Reghecampf a obținut primul succes în calitate de antrenor al Universității Craiova. Alb-albaștrii au învins-o la limită pe Hermannstadt, scor 1-0.
04.08.2023 | 23:15
Universitatea Craiova  Hermannstadt 10 in etapa 4 din SuperLiga Oltenii victorie cu sansa
Universitatea Craiova - Hermannstadt 1-0, în etapa 4 din SuperLiga. Iancu, ocazie de egalare. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
04-08-2023
18:28

U Craiova - Hermannstadt 1-0 (Ivan 15-pen.)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

FINAL – Universitatea Craiova câștigă primul meci în noul mandat al lui Reghecampf. Singurul gol al partidei a fost marcat din penalty în minutul 15 de Andrei Ivan.

Min. 90+6 – Ocazie monumentală a sibienilor! Bărbuț îl servește excelent pe Biceanu, care lovește mingea cu capul, dar Popescu are un reflex uluitor și scoate cu piciorul.

Min. 80 – Ocazie Hermannstadt! Popescu respinge în lateral șutul lui Bărbuț, iar Alhassan înscrie, însă golul este anulat pe motiv de offside. 

Min. 78 -Șansă de gol a sibienilor! Șutul lui Jipa este deviat de Mateiu, iar Popescu este nevoit să acorde corner.

Min. 51 – Ocazie Hermannstadt! Gabi Iancu încearcă să îl surprindă pe Popescu, dar nu nimerește cadrul porții.

Min. 34 – Ratare imensă a oltenilor! Letica îi refuză lui Ișfan primul gol pentru U Craiova în campionat!

Min. 15 – GOOOL U Craiova!!! Andrei Ivan deschide scorul din penalty! Coza a acordat lovitura de pedeapsă după ce a consultat sistemul VAR. Centralul ilfovean nu văzuse inițial că Mino Sota l-a faultat în careu pe Mitriță.

Min. 1 – A început meciul de pe „Ion Oblemenco”!

04-08-2023
16:56

Echipele de start din Universitatea Craiova - Hermannstadt

  • Universitatea Craiova: L. Popescu – Vlădoiu, Zajkov, Silva, Bancu(c) – Crețu, Screciu, Danciu – Ișfan, Ivan, Mitriță; Rezerve: Lazar, Ndong, Badelj, Căpățînă, Mateiu, Cîmpanu, Roguljic, Baiaram, Markovic; Antrenor: Laurențiu Reghecampf
  • Hermannstadt: Letica – Butean, Găman, Stoica(c) – Balaure, Biceanu, Mino, D. Iancu, Oroian – G. Iancu, Paraschiv; Rezerve: Mutiu, Etienne, Antoche, Bejan, Alhassan, Jipa, Bărbuț, Neguț, Fonseca; Antrenor: Marius Măldărășanu

Meciul Universitatea Craiova – FC Hermannstadt are loc vineri, 4 august, cu începere de la ora 21:30, în cadrul etapei a 4-a din SuperLiga. Oltenii sunt la al doilea meci sub bagheta lui Laurențiu Reghecampf și vin după un meci bun făcut la Cluj, un egal acasă la CFR, scor 1-1, care arătat lucruri promițătoare. Sunt neînvinși, au cinci puncte, dintr-o victorie și două remize. Sibienii sunt deasupra lor, deoarece învingând acasă pe UTA au ajuns la 6 puncte după primele trei meciuri.

Unde se joacă meciul Universitatea Craiova – Hermannstadt

Confruntarea Universitatea Craiova – FC Hermannstadt se desfășoară vineri, 4 august, de la ora 21:30, pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie, în etapa a 4-a din SuperLiga. Este primul meci pe teren propriu pentru revenitul pe banca tehnică la olteni, Laurențiu Reghecampf. Craiova s-a despărțit după al doilea meci de antrenorul Eugen Neagoe, în urma acelui egal cu totul neașteptat acasă cu Oțelul, 0-0.

ADVERTISEMENT

Venirea lui Reghecampf deocamdată nu a produs acea stare de efervescență în rândul suporterilor, care consideră câ înaintea antrenorilor cei care ar trebui să fie trași mai mult la răspundere sunt jucătorii și ținta lor cea mai predilectă este Andrei Ivan, cel care a reușit la Cluj să rateze cu poarta goală, în condițiile în care portarul Sava alunecase pe terenul ud și devenise simplu spectator. Totuși, se speră ca măcar 5000 de oameni să se afle în tribune la acest meci.

Cine transmite la TV partida Universitatea Craiova – Hermannstadt

Partida Universitatea Craiova – FC Hermannstadt se joacă vineri, 4 august, de la ora 21:30, pe stadionul Ion Oblemenco din capitala județului Dolj, în etapa a 4-a din SuperLiga. Meciul va putea fi urmărit în direct pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1, dar și pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Noroc de jucătorii celor două echipe că acest meci va începe seara, de la ora 21:30, pentru că vineri, 4 august, Craiova se află sub zodia focului ca și temperaturi. La orele amiezii vor fi în termometre în jur de 38-39 grade dar și așa la ora meciului în aer tot se vor păstra în jur de 34 grade, enorm pentru acea oră. Ionuț Coza din Cernica a fost desemnat arbitrul acestei partide.

Ce absențe sunt în întâlnirea Universitatea Craiova – FC Hermannstadt

Antrenorul Laurențiu Reghecampf vrea prima victorie de la revenirea sa pe banca leilor albaștri. Faptul că nu are decât un singur jucător absent, atacantul bosniac Elvir Koljic, celălalt absent, Ștefan Bairam revenind și fiind pe bancă, îi conferă lui Reghe posibiltatea de a trimite pe teren cea mai bună formul de start din punctul său de vedere și noutatea ar putea fi convertirea fundașului stânga Ndong în apărător dreapta.

ADVERTISEMENT

Sibienii vin și ei foarte încrezători, mai ales că la număr de puncte sunt peste olteni cu unul. Marius Măldărășanu crede că are o echipă care poate pune probleme oricui și că unitatea grupului este cea care dă forță și consistență jocului lui FC Hermannstadt. Ambii atacanți de top vor intra de la început, atât Daniel Paraschiv cât și Gabi Iancu.

Cote la pariuri la jocul Universitatea Craiova – Hermannstadt

Universitatea Craiova este favorita caselor de pariuri, dar cota la victorie a oltenilor nu este una simbolică, dimpotrivă, extrem de tentantă, un 1,75 foarte suculent pentru cine crede în victoria gazdelor. Oaspeții, dacă dau lovitura, au cotă de 5,50. Șansă dublă 1X are cotă modică, 1,20 dar inversul este foarte mare, cotă 2,30. Gol marcat de prăzari înseamnă 1,25, gol al sibienilor nu mai puțin de 1,90.

ADVERTISEMENT

La capitolul meciuri  directe jucate în Bănie gazdele stau aproape perfect, în sensul în care doar în 2018 au cedat un punct, scor 1-1, goluri Koljic respectiv Blănaru. Celelalte trei meciuri au avut același deznodământ, victorii ale echipei locale, fără ca FC Hermannstadt să fi reușit să marcheze măcar o dată în aceste meciuri.

ADVERTISEMENT