Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Reghecampf anunță o revenire de senzație la Universitatea Craiova: “Vineri va juca”

Laurențiu Reghecampf a anunțat o revenire de senzație la Universitatea Craiova. Baiaram va juca vineri în campionat cu Hermannstadt.
31.07.2023 | 14:39
Reghecampf anunta o revenire de senzatie la Universitatea Craiova Vineri va juca
Laurențiu Reghecampf anunță o revenire de senzație la Universitatea Craiova. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf a debutat la Universitatea Craiova la derby-ul cu CFR Cluj, încheiat la egalitate, scor 1-1. Noul antrenor al clubului din Bănie a anunțat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că își dorește mai mult de la jucătorii săi. „Reghe” a dezvăluit revenirea lui Ștefan Baiaram în echipa oltenilor.

Reghecampf își dorește mai mult de la jucători: „Câțiva nu sunt la nivelul lor”

Universitatea Craiova a înregistrat a doua remiză consecutivă în campionat după meciurile cu Oțelul Galați (0-0) și CFR Cluj (1-1). Laurențiu Reghecampf a declarat, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA că are nevoie de timp pentru a ridica nivelul de joc al echipei.

ADVERTISEMENT

Antrenorul român a recunoscut faptul că mai mulți jucători nu sunt la nivel maxim și i-a dat ca exemple pe Ivan și Ișfan. „Avem foarte multe lucruri de rezolvat. Timpul este foarte scurt din păcate. Jucăm vineri (n.r. FC Hermannstadt). Înainte de meciul de la CFR am avut trei zile de antrenament. Două zile a trebuit să-i las să se recupereze după meciul cu Oțelul Galați. 

Încerc să-i motivez. Foarte multe lucruri n-am timp să le fac acum. N-am timpul necesar. Pas cu pas vom ajunge la nivelul pe care trebuie să-l avem.

ADVERTISEMENT

În momentul de față avem câțiva jucători care nu sunt la nivelul lor. L-am auzit mai devreme pe Robert (n.r. Niță) discutând despre Ișfan, Ivan și nu numai”, a declarat Reghecampf, la FANATIK SUPERLIGA.

Reghecampf anunță o revenire de senzație la Universitatea Craiova: “Vineri va juca”

Regula U21 din fotbalul românesc, pe care Gigi Becali a vrut să o dizolve, îi dă bătăi de cap lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova. Fostul antrenor al lui Neftchi Baku a anunțat revenirea lui Ștefan Baiaram pe care îl vede soluția perfectă pentru regula U21.

ADVERTISEMENT

Tânărul jucător ofensiv urmează să revină în echipă la meciul Universității Craiova cu Hermannstadt de vineri. „Îmi doresc foarte mult să revină Baiaram pentru că avem o problemă cu jucătorii de U21. Este un jucător care ne va ajuta foarte mult, mai ales că are mai multă experiență decât Danciu și o capacitate mult mai mare. 

Sper de la meciul de vineri Baiaram să intre și să joace, probabil o jumătate de oră și la următorul meci să începem cu el. Este în antrenamente cu echipa, dar la meciul cu CFR Cluj n-am reușit să-l băgăm.

ADVERTISEMENT

(n.r. îl vedem vineri?) Există o șansă foarte mare. (n.r. Koljic) Elvir mai are stat o săptămână și probabil o să intre și el săptămâna viitoare cu echipa”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Reghecampf: „În multe momente pierdem mingea foarte repede”

„Eu aș vrea ca toată echipă, inclusiv mijlocașul nostru defensiv numărul 6, să fie un aport important la faza noastră ofensivă, să fie un tampon și să fie jucătorul care face balansul între apărare și atac. Să dea viteză jocului sau să tempereze în anumite momente. Sunt lucruri pe care trebuie să le rezolvăm. 

Îmi doresc mult mai multă posesie de la jucătorii noștri pentru că au tehnica necesară și în multe momente pierd mingea foarte repede. În prima repriză am avut multe momente în care am câștigat balonul și l-am pierdut foarte repede”, a încheiat Laurențiu Reghecampf.

HORIA IVANOVICI promite spectacol la fiecare ediție de FANATIK SUPERLIGA. Emisiunea se vede în fiecare luni, marți și vineri, LIVE, doar pe site-ul FANATIK.RO de la ora 10:30. ÎN PREMIERĂ, emisiunea poate fi urmărită în aceleași zile, începând cu ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Laurențiu Reghecampf anunță o revenire de senzație la Craiova

ADVERTISEMENT