Universitatea Craiova își schimbă sponsorul tehnic după 6 ani! Oltenii renunță la Joma pentru Puma. EXCLUSIV

EXCLUSIV FANATIK
Valeriu Tache    Traian Terzian   
în Universitatea Craiova
09/12/2019, 23:37
Universitatea Craiova își schimbă sponsorul tehnic după 6 ani! Oltenii renunță la Joma pentru Puma. EXCLUSIV EXCLUSIV FANATIK
Universitatea Craiova își schimbă sponsorul tehnic după 6 ani în care au fost îmbrăcați de firma de echipament sportiv Joma, iar FANATIK a aflat că oltenii vor trece la Puma

Echipa Universitatea Craiova își schimbă sponsorul tehnic după 6 ani în care au fost îmbrăcați de firma de echipament sportiv Joma, iar FANATIK a aflat că oltenii vor trece la Puma.

Universitatea Craiova își schimbă sponsorul tehnic după 6 ani

Schimbările la nivelul lotului sunt tot mai vehiculate în ultima perioadă la Universitatea Craiova, dar FANATIK a aflat că prima mutare a oficialilor olteni este schimbarea sponsorului tehnic după o perioadă de 6 ani.

Oltenii au decis să renunța la firma de echipament sportiv Joma și se alătură multor formații de top din lume care sunt îmbrăcate de Puma. Viitorul sponsor al Universității mai îmbracă la acest moment campioana Angliei Manchester City.

Puma, sponsor pentru naționala Italiei

Printre formațiile de top ale lumii care mai joacă pe Piept cu Puma se mai află Borussia Dortmund, Borussia Monchengladbach, AC Milan, FC Valencia, Olympique Marseille, Girondins Bordeaux, Slavia Praga, Palmeiras sau Independiente Buenos Aires.

La nivel de echipe naționale, Puma îmbracă reprezentativele Italiei, Austriei, Serbiei, Elveției, Cehiei, Coastei de Fildeș, Uruguayului, Ghanei, Marocului, Egiprului, Senegalului, dar și echipa olimpică a Jamaicăi.

Pițurcă vrea întăriri pentru play-off

Universitatea Craiova a ajuns la patru înfrângeri în acest campionat sub comanda lui Victor Pițurcă, iar managerul trupei din Bănie așteaptă perioada de transferuri din iarnă pentru a forma o echipă cu care să se lupte la titlu.

Din informațiile FANATIK, principalele ținte ale lui Pițurcă pentru mercato-ul din ianuarie sunt doi fundași centrali, un mijlocaș ofensiv și un atacant.

Fanii i-au cerut demisia lui Pițurcă

Universitatea Craiova traversează o perioadă nefastă în campionat și este după 20 de etape la șase puncte în urma liderului Astra. De altfel, oltenii au pierdut în ultima etapă chiar la Giurgiu, scor 0-1, într-un meci în care Pițurcă este de părere că jucătorii săi au dominat jocul.

Victor Pițurcă nu o duce nici el mai bine, fanii fiind nemulțumiți de evoluția echipei sub comanda sa. Înfrângerea din meciul cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, i-a înfuriat foarte tare pe suporterii Universității Craiova care au intrat pe pagina de Facebook a clubului și i-au cerut demisia antrenorului.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Voluntari: 2,21 este cota pentru un „ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

Închide ×