Fotbal intern

Universitatea Craiova, lot slăbit la reluarea campionatului: „Martic, Tiago și Dielna nu vor mai reveni”

21.04.2020 | 20:48
Universitatea Craiova lot slabit la reluarea campionatului Martic Tiago si Dielna nu vor mai reveni
ADVERTISEMENT

Corneliu Papură, antrenorul Universității Craiova, a anunțat că fundașii Ivan Martic, Tiago Ferreira și Claude Dielna nu vor mai face parte din lotul formației din Bănie în momentul reluării campionatului.

Trei plecări de la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a arătat de multe ori în acest sezon probleme în apărare, iar gafele făcute de fundași au dus la o decizie radicală a oficialilor olteni.

ADVERTISEMENT

Corneliu Papură dezvăluie că Ivan Martic, Tiago Ferreira, cărora le expira contractele în iunie, și Claude Dielna, stoper care a semnat cu Universitatea Craiova în iarnă, nu vor mai face parte din lot în momentul reluării campionatului.

Ivan Martic mai are contract până la sfârșitul lunii mai, e pe final de contract și e mai bine pentru toți să ne despărțim.

ADVERTISEMENT

Dacă un jucător nu dorește să prelungească contractul, nu îl poți obliga să joace chiar dacă se prelungește sezonul.

Tiago Ferreira și Claude Dielna sunt în aceeași situație cu Ivan Martic, nu vor mai face parte din lotul Universității Craiova la reluarea campionatului, nu vor mai reveni”, a declarat Corneliu Papură la Oltenia TV.

ADVERTISEMENT

Claude Dielna, 90 de minute în tricoul Universității Craiova

Claude Dielna a ajuns în Bănie înainte de startul sezonului de primăvară, fără sumă de transfer după despărțirea de americanii de la Portland Timbers.

Fundașul central francez a bifat doar 90 de minute pentru formația antrenată de Corneliu Papură, câte o repriză în partidele cu Gaz Metan Mediaș, 1-0 pentru Craiova în prima rundă a play-off-ului, și cu Poli Iași, meciul pierdut de olteni cu 2-3 în sferturile de finală ale Cupei României.

ADVERTISEMENT

Jucătorii Craiovei au revenit la antrenamente

Fotbaliștii Universității Craiova au început să se antreneze, în grupuri de câte trei persoane, la baza clubului.

Au venit jucătorii la o alergare, au stat destul închiși, încercăm să îi scoatem ușor, ușor, la pregătire. Jucătorii sunt dornici să facă mișcare, dar trebuie să aibă răbdare să ne putem antrena normal, acum încercăm să respectăm recomandările autorităților.

Jucătorii au făcut to ce le-am cerut și în ultimele săptămâni, cât s-au antrenat de acasă”, susține Corneliu Papură.

ADVERTISEMENT