News

Unul dintre presupușii criminali ai lui Adrian Kreiner, prins. Cine este bărbatul și unde a fost găsit

Unul dintre bărbații suspecți de uciderea omului de afaceri a fost depistat și prins de oamenii legii. Unde a fost identificat
16.11.2023 | 19:19
Unul dintre presupusii criminali ai lui Adrian Kreiner prins Cine este barbatul si unde a fost gasit
Unul dintre criminalii lui Adrian Kreiner, prins. colaj Fanatik/ Foto Hepta/Facebook
ADVERTISEMENT
18-11-2023
08:37

Bărbatul din comuna Valea Stanciului a fost eliberat

După 12 ore de audieri, anchetatorii l-au eliberat pe bărbatul din comuna Valea Stanciului reținut în cazul uciderii lui Adrian Kreiner.

Laurențiu este decis acum să dea în judecată Poliția Română și să ceară daune pentru momentul neplăcut prin care a trecut.

Unul dintre bărbații bănuiți de uciderea lui Adrian Kreiner a fost prins de oamenii legii, joi, potrivit unor surse judiciare citate de publicația știripesurse.ro. Acesta a fost depistat într-o localitate din județul Dolj.

Unul dintre presupușii criminali ai lui Adrian Kreiner, prins

Este vorba despre unul dintre suspecții în cazul crimei afaceristului din Sibiu, Adrian Kreiner. El a fost prins în comuna Valea Stanciului. Alți doi suspecți se află în libertate, polițiștii fiind de părere că aceștia s-ar putea afla în afara țării.

ADVERTISEMENT

În cursul zilei de joi, polițiștii din Sibiu au organizat o conferință de presă. Cu acest prilej, au fost furnizate informații importante despre ucigași și despre modul lor de operare. Cei trei au 31, 33, respectiv 34 de ani.

Aceștia s-au întors, recent, în România, ei fiind de mai multă vreme plecați în Germania sau Belgia. Conform oamenilor legii, jaful a fost plănuit de mai mult timp. Deși niciunul dintre autori nu îl cunoștea pe Adrian Kreiner, anchetatorii suspectează că cei trei ar fi acționat la pont, însă nu pentru a săvârși o crimă.

ADVERTISEMENT

O persoană le-ar fi dat detalii despre omul de afaceri, existând bănuiala că este vorba despre un cunoscut al lui Kreiner. Însă, nu ar fi avut în plan să săvârșească o crimă, conform informațiilor furnizate de polițiști.

Anchetatorii spun că au fost cinci suspecți în acest caz: patru bărbați și o femeie. Ei au plecat din județul Timiș, localitatea Dumbrăvița, cu un autoturism pe care l-au lăsat la Deva, pentru a lua altă mașină când au ajuns în Sibiu.

ADVERTISEMENT

Cum au acționat cei trei suspecți, date din anchetă

Femeia respectivă este cea care a închiriat apartamentul din Sibiu în care au stat ucigașii pentru trei nopți. Însă, ea și cel de-al patrulea bărbat au plecat din Sibiu și nu au participat la uciderea lui Kreiner, nici la jaf.

Odată ajunși în Sibiu, cei trei suspecți au urmărit locuința omului de afaceri, încă din noaptea de 4 spre 5 noiembrie. Ei au ajuns în podul unei case care se afla peste drum de locul crimei, după ce au sărit gardul.

ADVERTISEMENT

”În 6.11.2023, la 2.23 de minute au părăsit podul, au forţat un element din gardul imobilului victimei şi au pătruns în curtea victimei, au deşurubat becurile din curte şi au intrat în garajul victimei”, a transmis procurorul de caz.

Inițial, doi dintre suspecți au intrat în casă, cel de-al treilea stând în stradă, pentru a păzi locuința. El a pătruns în interior mai târziu. Oamenii legii spun că Adrian Kreiner a fost tortutat până la moarte, fiind găsit într-o poziție care provoacă durere extremă.

În acest fel, indivizii sperau să obțină informații cu privire la datele de acces la seif. Ei au amenințat-o cu pistolul și pe fiica victimei, discutând cu ea în limba engleză, precizează polițiștii. Suspecții au furat 16 ceasuri în valoare de 200.000 de euro.

ADVERTISEMENT
Tags: