Life

Urări de Sfântul Dumitru 2023. Mesaje pe care să le trimiți sărbătoriților

Urări de Sfântul Dumitru 2023. Ce să le spui celor care își serbează onomastica în această zi specială pentru ei. Ce mesaje să trimiți.
25.10.2023 | 12:41
Urari de Sfantul Dumitru 2023 Mesaje pe care sa le trimiti sarbatoritilor
Urări de Sfântul Dumitru 2023. Foto Doxologia
ADVERTISEMENT

Urări de Sfântul Dumitru 2023. Ce mesaje să le trimiți sărbătoriților acestei zile. Sunt mulți români care își serbează onomastica.

Urări de Sfântul Dumitru 2023. Ce mesaje poți trimite

Sfântul Dumitru 2023 este sărbătorit pe 26 octombrie, ca în fiecare an. În această zi are loc prăznuirea Sfântului Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir.

ADVERTISEMENT

Sunt  331.485 de români care își serbează ziua de nume în această zi. Dacă ai și tu în familie sau în grupul de prieteni oameni care își serbează ziua, atunci cu siguranță te interesează să știi ce mesaje ai putea să trimiți în această zi specială.

Cei cărora le este ziua onomastică de Sfântul Dumitru 2023 sunt cei pe care îi cheamă Dumitru, Dimitri, Mitică, Mitrache, Dimitrica, Mitu, Dima, Dumitrica, Dumitra, Dimitrie, Dumitrache, Mitru, Mitrea, Demetra, Dumitrița, Dumitrana, Mita, Mița, Dumitrina și Mimi.

ADVERTISEMENT

Cei mai mulți sărbătoriți ai zilei sunt bărbați, adică 287.566 bărbaţi. Sunt și femei cărora trebuie să le facem urări de Sfântul Dumitru, dar mult mai puține, acesta nefiind un nume comun. Sunt 43.919 sunt femei cu nume derivate de la Dumitru.

Iată câteva mesaje pe care le poți trimite de Sfântul Dumitru:

“Cu ocazia Sfântului Dumitru, vă trimit cele mai calde urări! Să aveți parte de bucurii, sănătate și izbânzi în toate! La mulți ani!”

ADVERTISEMENT

“La mulți ani de Sfântul Dumitru! Să vă fie viața plină de lumină, iar sănătatea și fericirea să vă însoțească mereu!”

“Sărbătoarea Sfântului Dumitru să vă aducă momente de bucurie, împliniri și reușite! La mulți ani cu sănătate și noroc!”

ADVERTISEMENT

Ce mesaje mai poți transmite sărbătoriților de Sfântul Dumitru

Sunt și alte mesaje pe care le poți da de Sfântul Dumitru, dacă te afli departe de sărbătoriți și nu le poți spune față în față gândurile tale bune.

“Cu ocazia Sfântului Dumitru, vă trimit gânduri bune și urări de bine! Să aveți parte de toate binecuvântările și să vă fie viața plină de realizări!”

“La mulți ani de Sfântul Dumitru! Fie ca această zi să vă aducă fericire, sănătate și toate dorințele să vi se îndeplinească!”

“Sărbători fericite de Sfântul Dumitru! Să vă înconjoare dragostea celor dragi, iar viața să vă fie plină de momente frumoase și împliniri!”

“Cu ocazia Sfântului Dumitru, vă doresc un ocean de bucurii și un munte de sănătate! La mulți ani cu dragoste și armonie în suflet!”

“La mulți ani de Sfântul Dumitru! Fie ca această zi să vă aducă liniște, prosperitate și toate visele să devină realitate!”

“Sărbători cu bucurie și luminițe de Sfântul Dumitru! Să aveți parte de momente minunate alături de cei dragi. La mulți ani cu sănătate și optimism!”

“Cu ocazia Sfântului Dumitru, vă trimit cele mai călduroase urări! Să vă fie inima plină de bucurie, iar căile vieții să vă ducă către succes și fericire! La mulți ani!”

ADVERTISEMENT