Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

UTA Arad şi-a programat trei puncte cu Dinamo: “Ne distanţăm de locul retrogradabil”

Alexnadru Meszar a vorbit despre duelul important dintre UTA Arad și Dinamo. Conducătorul formației din SuperLiga este convins că echipa antrenată de Mircea Rednic va câștiga.
01.11.2023 | 14:10
UTA Arad sia programat trei puncte cu Dinamo Ne distantam de locul retrogradabil
Alexnadru Meszar a vorbit despre duelul important dintre UTA Arad și Dinamo. Conducătorul formației din SuperLiga este convins că echipa antrenată de Mircea Rednic va câștiga. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

UTA Arad a reușit două rezultate pozitive la rând, ambele în deplasare, egal în restanța cu Farul și victorie cu FCU Craiova. Pentru echipa lui Mircea Rednic urmează partidele de pe teren propriu (la Oradea!!) cu Universitatea Craiova în Cupă și cu Dinamo în SuperLigă.

UTA Arad şi-a programat trei puncte cu Dinamo

Alexandru Meszar, conducătorul echipei arădene, a vorbit despre importanța duelului cu Dinamo din ultima etapă a turuluide campionat. La FANATIK SUPERLIGA, el și-a exprimat încrederea că elevii lui Mircea Rednic vor obține victoria contra formației lui Ovidiu Burcă: “Foarte important, pentru că ne distanțăm de locul direct retrogradabil (n.r. locul 15). Facem și un egal în Cupa României și va fi bine”.

ADVERTISEMENT

Cum a ajuns Mircea Rednic la UTA Arad

La FANATIK SUPERLIGA, Alexandru Meszar a povestit cum a ajuns Mircea Rednic la UTA Arad. Conducătorul formației din SuperLiga susține că i-a oferit toate condițiile tehnicianului, chiar dacă i se spunea că nu va veni la club. Totodată, Meszar s-a arătat încântat de rezultatele și jocul pe care le are echipa sub comanda antrenorului.

“Eu l-am sunat să vină la UTA Arad. Nu aveam numărul lui și l-am luat de la cineva care mi-a spus că nu crede că va veni. L-am sunat dimineața și mi-a zis că urcă în mașină și discutăm. Detaliile le-am vorbit în timp ce era pe drum, deja. Era la București. 

ADVERTISEMENT

Răspunsul pe care l-a dat ferm, «Da!», nu îl dădea la toate echipele. A mai avut telefoane și de la alte cluburi, dar se știe că la Arad antrenorul poate să lucreze liniștit. Sunt condiții, bani, fani”, a mai spus Alexandru Meszar.

Alexandru Meszar și-a făcut planuri de viitor cu Mircea Rednic

Patronul celor de la UTA a dezvăluit și ultima discuție pe care a avut-o cu antrenorul echipei: “Avem răbdare, construim, nu pot să spun altceva. E un zvon fără niciun fel de acoperire. Deci nu au existat nici măcar vreun contact, să sunăm noi pe cineva, sau să ne gândim.

ADVERTISEMENT

Chiar înainte să apară acest zvon clarificasem totul cu domnul Mircea vis a vis de ce strategie să abordăm în continuare, cum facem, ce mai vrem să aducem și așa mai departe.

Că avem răbdare, deci făceam planuri de viitor, nicicum de despărțire. El nu a citit-o, ci alții din club, după care am fost și eu anunțat și l-am sunat să fie pregătit și liniștit că e o invenție”.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Alexandru Meszar, despre UTA Arad

ADVERTISEMENT