Sport

Ultrașii lui UTA, gest fără precedent: „Porc bețiv”. Cum au fost jigniți

Suporterii celor de la UTA au reacționat extrem de ingenios după ce au fost batjocoriți de soția unui angajat al clubului.
04.08.2023 | 09:53
Ultrasii lui UTA gest fara precedent Porc betiv Cum au fost jigniti
Ultrașii lui UTA contribuie anual la bugetul clubului cu un milion de euro. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fanii UTA-ei sunt unii dintre cei mai pătimași din SuperLiga și au contribuit decisv la renașterea echipei, din ligile inferioare și până la promovare. Ultrașii au fost însă jigniți de soția delegatului clubului, Dorin Stana.

Ultrașii lui UTA au lansat o linie vestimentară ca formă de protest la delegatul echipei

Suporterii au decis să îl conteste pe Dorin Stana într-un mod extrem de ingenios. Au scos la vânzare tricouri cu mesajul „Porc bețiv”, pentru a-l contesta pe oficialul „Bătrânei Doamne”.

ADVERTISEMENT

Totul a pornit de la incidentele de la finalul meciului cu Hermannstadt, unde ultrașii arădeni au fost prezenți în număr de apromativ 1.000. UTA a pierdut cu 1-2, iar suporterii au decis să se întoarcă cu spatele la jucători în momentul în care aceștia au venit să îi salute.

Alexandra Stana, soția delegatului clubului și membru în Consiliul Director, Dorin Stana, a fost scoasă din sărite de protestul galeriei: „Să le întorci spatele la final după a treia etapă mi se pare puțin exagerat.

ADVERTISEMENT

Iar cei care se tot plâng că dau banii pe deplasări și abonamente care intră în eu știu ce buzunare, mai bine stați d…lui acasă.

De parcă cineva vă obligă să plecați de acasă să vă îmbătați ca porcii și să vă faceți de râs prin deplasări”, a fost mesajul extrem de acid transmis ultrașilor, pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Ultrașii lui UTA au lansat o linie vestimentară cu tricouri „Porc bețiv”

Suporterii au găsit o modalitate inedită de a replica și menită să contribuie la bugetul clubului. Astfel, fanii vor ptuea să își achiziționeze un tricou inscripționat cu mesajul „Porc bețiv”, la prețul de 50 RON bucata.

Cum arată tricourile „Porc bețiv”, scoase la vânzare de suporterii arădeni
Cum arată tricourile „Porc bețiv”, scoase la vânzare de suporterii arădeni

Fanii arădenilor contribuie anual la bugetul clubului cu aproximativ un milion de euro din bilete și abonamente. Rămâne de văzut dacă ultrașii vor decide să recurgă și la alte forme de protest la meciul de pe teren propriu cu Poli Iași.

ADVERTISEMENT

UTA are un singur punct după primele trei etape și e pe locul 14 în SuperLiga, golaveraj 3-6. Meciul cu nou-promovata se dispută vineri, 4 august, de la ora 18:30.

ADVERTISEMENT
Tags: