Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Va fi război pe Giulești la Rapid – FCU Craiova. ”Ori la bal, ori la spital! Nu există altceva”. Video exclusiv

Adrian Mititelu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că pe Giulești va fi un adevărat război la Rapid - FCU Craiova, deoarece echipa sa vine să joace ofensiv.
10.02.2023 | 16:10
Va fi razboi pe Giulesti la Rapid  FCU Craiova Ori la bal ori la spital Nu exista altceva Video exclusiv
Adrian Mititelu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că pe Giulești va fi un adevărat război la Rapid - FCU Craiova, deoarece echipa sa vine să joace ofensiv. Sursă foto: sportpictures.eu / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oltenii s-au arătat nemulțumiți că la meciul de vineri seară, din etapa a 25-a din SuperLiga, a fost delegat Cătălin Popa, un arbitru despre care spun că este ținut în brațe de șefii FRF.

Adrian Mititelu anunță război la Rapid – FCU Craiova de pe Giulești

Într-o interveție telefonică la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Adrian Mititelu a anunțat tactica pe care o va folosi Nicolo Napoli în partida Rapid – FCU Craiova și faptul că pe teren va fi un ”război”.

ADVERTISEMENT

”Rapid e o echipă foarte bună. Acum o lună nu credeam, dar acum vă spun că Rapidul intră în calcule la titlu serios. Nu mergem la ciupeală, mergem ori la bal, ori la spital. Pentru noi este o oportunitate de imagine și vrem să facem un fotbal european, occidental. Nu vrem să stăm cu fundul în careu, mergem să jucăm. Ori ne dau ei 3, ori le dăm noi 4.

În poartă va fi Gurău. Mutu ne știe echipa de o săptămână. Mutu știe tot, dar cu Bauza și cu Bahassa e greu. Nu ai ce să mai știi că ăia fac ca toți dracii pe teren”, a declarat Mititelu.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Mititelu a rămas în relații bune cu Mutu

De asemenea, finanțatorul oltenilor a vorbit despre relația pe care o are cu tehnicianul Rapidului, Adrian Mutu, cel care a antrenat FCU Craiova în perioada mai – octombrie 2021, și de care îi pare rău că s-a despărțit.

”Eu eram foarte compatibil cu el și vorbeam și vorbesc cu el. Din păcate nu l-au ajutat nici rezultatele, a avut și foarte mult ghinion, n-a avut jucătorii care ulterior s-au dovedit a fi foarte utili, gen Bauza, la dispoziție. A fost o serie de factori.

ADVERTISEMENT

Nu l-a dat nimeni afară așa cum s-a auzit. Efectiv și el a zis că e nevoie de o schimbare, echipa nu are rezultate. Nu a fost o demitere clasică. Mie îmi place, mi-a plăcut de el. Îmi place și ca om și ca antrenor. Cu siguranță e plauzibil o astfel de ipoteză. Nu știi niciodată în fotbal, dar e plauzibilă o astfel de ipoteză”, a spus Mititelu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

În cele cinci luni petrecute în Bănie în calitate de antrenor al lui FC U Craiova , Adrian Mutu a obținut doar 12 puncte din tot atâtea meciuri jucate. În tur, în partida jucată la Severin, formația patronată de Mititelu s-a impus cu 1-0, finalul fiind umbrit de scandalul care l-a avut ca protagonist pe Săpunaru.

ADVERTISEMENT

Puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT