Sport

Vacanțe exotice pentru „alb-albaștri” de Crăciun! Unde a petrecut Screciu. Foto

„Alb-albaștrii” sunt lângă cei dragi de Crăciun și petrec așa cum se cuvine după un an greu la Universitatea Craiova. Vladimir Screciu și-a ales o destinație exotică.
25.12.2023 | 14:40
Vacante exotice pentru albalbastri de Craciun Unde a petrecut Screciu Foto
Vacanțe exotice pentru „alb-albaștrii” de Crăciun! Unde a petrecut Screciu. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Ivaylo Petev le-a dat liber elevilor săi, iar „alb-albaștrii” sunt lângă familie de Crăciun în așteptarea Moșului, care le-a promis titlul în 2024. FANATIK i-a urmărit pe fotbaliștii Universității Craiova și vă prezintă unde și-au ales să petreacă sărbătorile de iarnă.

Vacanțe exotice pentru „alb-albaștri” de Crăciun! Unde a petrecut Vladimir Screciu

Pauza competițională din SuperLiga le-a permis „alb-albaștrilor” să părăsească granițele țării pentru vacanțe de lux de Crăciun și Anul Nou. Vladimir Screciu a ales să meargă în Maldive împreună cu iubita lui, departe de România, unde va reveni în 2024.

ADVERTISEMENT
Vladimir Screciu a plecat în Maldive de Crăciun. sursă foto: Facebook
Vladimir Screciu a plecat în Maldive de Crăciun. sursă foto: Facebook

Jovan Markovic a rămas în Craiova aproape de iubita și băiețelul său pentru un Crăciun excelent lângă cei dragi. „Perla” Universității Craiova este așteptat să revină la forma din sezoanele trecute în 2024 sub comanda lui Ivaylo Petev.

jovan markovic
Jovan Markovic, pictorial de Crăciun cu soția sa. sursă foto: Instragram

Alex Mitriță l-a așteptat pe Moș Crăciun lângă cei mici la prima iarnă împreună cu familia de la revenirea în România. Totuși, nu toți jucătorii Universității Craiova au ales să rămână în România în prag de sărbători, ci au plecat și prin Europa.

ADVERTISEMENT
alex mitriță
Alex Mitriță l-a așteptat pe Moș Crăciun. sursă foto: Instragram

Ștefan Baiaram a preferat să plece și la un alt târg de Crăciun după ce l-a vizitat pe cel din Craiova, astfel a mers în Austria. „Decarul” a vizitat Viena împreună cu iubita sa, Cristina Răduț, care i-a fost alături mijlocașului și în momentele grele din 2023.

ștefan baiaram
Ștefan Baiaram a plecat în Viena, Austria

Unde au petrecut Basilio Ndong și Alex Crețu de Crăciun

Și Basilio Ndong a plecat din România, așa cum era de așteptat. Fundașul stânga nu a mers în Guineea Ecuatorială, ci a oprit în Madrid, Spania să își petreacă Crăciunul într-o țără cu climă mult mai pe placul acestuia în această perioadă a anului.

ADVERTISEMENT
Basilio Ndong a plecat în Spania pentru Crăciun. sursă foto: Instagram
Basilio Ndong a plecat în Spania pentru Crăciun. sursă foto: Instr

Proaspăt tătic în 2023, Alex Crețu nu a stat prea departe de casă cu ocazia sărbătorilor pentru primul Crăciun al copilului său. Acesta a stat acasă împreună cu soția sa, Adelina Nastasia, așa cum au mai făcut și alți jucători ai Universității Craiova.

alex crețu
Alex Crețu, la primul crăciun ca tătic. sursă foto: Instragram

Cum arăta Crăciunul pentru Sorin Cârțu în copilărie: „Nu mai dădeam patinele jos”

Sorin Cârțu a oferit un interviu în exclusivitate pentru FANATIK de Crăciun și a povestit cum arătau sărbătorile în copilăria lui „Sorinaccio”. Acesta a mărturisit că zăpada era un prilej perfect pentru a-și petrece toată ziua cu patinele pe stradă.

ADVERTISEMENT

„Când vorbești de Crăciun ar fi bine să fie zăpadă. Nu prea mă omor așa, nu sunt, dar când eram mic mai mergea. Îmi plăcea să patinez, când venea iarnă nu îmi mai dădeam patinele jos de la picioare, mergeam numai pe patine. Puteai să folosești străzile, erau mai puține mașini, nu se lua zăpada așa repede.

Se lua mai încet, se forma gheață și stăteam cu patimele. Perioada respectivă o legi cu zăpada, dar s-au schimbat timpurile”, a spus Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT
3,25 este cota BETANO pentru pronosticul "X solist" la partida Universitatea Craiova - Farul