Sport

Sărbătoarea Pomului de Crăciun la Universitatea Craiova: „Am în sac titlul de campioană”

Sărbătoarea Pomului de Crăciun i-a adus pe stadionului „Ion Oblemenco” pe „alb-albaștrii” de toate vârstele, iar Moșul le-a pregătit și un cadou special elevilor lui Ivaylo Petev.
13.12.2023 | 20:15
Sarbatoarea Pomului de Craciun la Universitatea Craiova Am in sac titlul de campioana
Sărbătoarea Pomului de Crăciun la Universitatea Craiova: „Am în sac titlul de campioană”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

„Alb-albaștrii” se pregătesc de sărbători înaintea ultimelor partide din 2023, iar Universitatea Craiova a pregătit deja pomul de Crăciun. Elevii lui Ivaylo Petev și-a dat întâlnire cu toți „leuții”, iar Moșul le-a promis un cadou special fotbaliștilor grupării din Bănie, ci anume: titlul din SuperLiga.

Sărbătoarea Pomului de Crăciun la Universitatea Craiova. Cadoul Moșului pentru olteni: „Am în sac titlul de campioană”

Ivaylo Petev îi pregătește intens pe „alb-albaștrii” pentru confruntarea cu Poli Iași, însă aceștia și-au făcut puțin timp liber pentru a fi pe stadionul „Ion Oblemenco” și cu cei mai mici. Spiritul Crăciunului se simte pe arena din Bănie încă de pe 13 decembrie și ultima partida de pe teren propriu din acest an.

ADVERTISEMENT

„Leuții” l-au primit cu brațele deschise pe Moș Crăciun pe stadionul „Ion Oblemenco” la Sărbătoarea Pomului de Crăciun, care le-a adus un mic cadou. „Alb-albaștrii” i-au obișnuit în ultimii ani pe copii cu astfel de evenimente în luna decembrie.

Tot lotul Universității Craiova a fost pe stadionul „Ion Oblemenco” pentru a fi ajutoarele lui Moș Crăciun, dar și legende ale clubului. Rodion Cămătaru, Adrian Popescu, Costică Donose și Gabi Boldici sunt printre membrii Craiovei Maxima care au fost pe stadion.

ADVERTISEMENT

Moș Crăciun nu a venit cu mâna goală nici pentru fotbaștii lui Ivaylo Petev pentru care a avut un mesaj clar. Acesta are în sac titlul de campioană mult așteptat la Universitatea Craiova și speră ca la sfârșitul acestui sezon trofeul să fie adus în Bănie.

„Am în sacul meu titlul de campioană pe care vă rog să îl câștigați anul ăsta, suntem mândrii de voi și la bine și la rău. Să îi urmați pe cei din Generația de Aur și să fiți și mai sus”, a spus Moș Crăciun care s-a îmbrăcat în „alb-albastru” cu ocazia sărbătorii.

ADVERTISEMENT

Momente speciale din partea copiiilor cu suflet „alb-albastru”. Mesajul lui Petev

Atmosfera din tribunele stadionului „Ion Oblemenco” a fost întreținută de colindătorii de la Palatul Copiiilor din Craiova, Generația Folk, dar și discursuri din partea oamenilor din club. Lorena Balaci va petrece din nou Crăciunul la Craiova după mulți ani.

„Sunt plecată de 37 de ani și uite că Dumnezeu a făcut cumva să mă întorc, nu m-am întors întâmplător. Probabil că ăsta a fost momentul în care trebuia să mă întorc, să fiu alături de voi și pentru că este sărbătoarea Crăciunului și când vine vorba de Crăciun îmi fuge gândul la familie și noi suntem o familie”, a spus Lorena Balaci.

ADVERTISEMENT

Și Ivaylo Petev a avut un mesaj pentru „leuții” din Bănie la zi de sărbătoare și le cere acestora să îi susțină necondiționat pe elevii săi. Tehnicianul bulgar are patru victorii în cinci meciuri la Universitatea Craiova și așteaptă trei puncte cu Poli Iași.

„Prima dată am o întrebare, iubiți Craiova? Vreau să vă urez sănătate pentru sărbătoriile de iarnă, multă sănătate și anul nou să fie mai bun decât cel vechi. Special pentru copii, să ascultați antrenorii, să vă duceți la școală. Vă doresc din toată inima multă sănătate și fericire. Nu uitați un lucru, cu plin efort să îi susțineți pe băieții aceștia”, a spus Petev.

Screciu: „Toți ne-am întâlnit cu Moșul. Sperăm să ne aducă șase puncte”

Vladimir Screciu așteaptă un titlul în tricoul „alb-albastru”, dar până atunci speră la cele trei puncte din partidele cu Poli Iași și UTA Arad. Acesta este mulțumit de ceea ce a realizat la Universitatea Craiova, dar și de calificarea la EURO 2024.

„Toți de aici ne-am întâlnit cu Moșul, este în alb-albastru. Sperăm să ne aducă șase puncte în cele două meciuri rămase în acest an. Trebuie să fim cât mai răi pentru a câștiga toate meciurile ca la final să primim ce are Moșul în sac (titlul). Titlul este tot ce îmi doresc, primul a fost îndeplinit, calificarea la EURO.

Acum mai am un singur obiectiv de îndeplinit la Universitatea Craiova. Îl așteptam să vină cu drag, cu siguranță îmi doream ce își doresc și ceilalți copiii de vârstele mici jucării, dulciuri. Îmi doresc foarte mult un titlu sau cel puțin o Cupă cu Universitatea Craiova, la EURO îmi doresc să ne îndeplinim obiectivul”, a spus Screciu.

ADVERTISEMENT
Tags:
1,45 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul Universitatea Craiova - Poli Iași