Life

Văduva lui Marin Moraru, dezvăluiri dureroase la 7 ani de la decesul marelui actor: “Am simțit asta”

Ce dezvăluiri a făcut văduva lui Marin Moraru, la 7 ani de la decesul marelui actor român. Ce a simțit Lucia Popescu Moraru?
22.08.2023 | 08:09
Vaduva lui Marin Moraru dezvaluiri dureroase la 7 ani de la decesul marelui actor Am simtit asta
Marin Moraru și Lucia Popescu Moraru au fost 52 de ani căsătoriți. Sursa foto: Revista Tango
ADVERTISEMENT

Sunt șapte ani de când marele actor Marin Moraru a plecat din această lume, lăsând în urma sa un gol profund în inimile celor dragi, ale fanilor, dar mai ales în inima soției, Lucia Popescu Moraru. Vreme de 52 de ani au format cei doi un mariaj.

Ce a spus soția lui Marin Moraru la șapte ani de la moartea marelui actor

Lucia Popescu Moraru, unul dintre cele mai importante nume ale Radiodifuziunii Române, nu s-a vindecat pe deplin de trecerea în neființă a regretatului actor, Marin Moraru. Nu îi este ușor, având în vedere că au legat o poveste de dragoste încă de pe băncile liceului.

ADVERTISEMENT

De curând, Lucia Popescu Moraru a oferit un interviu despre marele actor Marin Moraru, în care a dezvăluit câteva episoade din viața sa. De exemplu, Marin Moraru a fost tulburat de pierderea colegului său de breaslă, Gheorghe Dinică, din 2009.

Marin Moraru și Gheorghe Dinică au fost prieteni foarte buni, aici cântărind semnificativ și faptul că se cunoșteau de când erau copii, din școală. Nu știau atunci că prietenia lor va dăinui o întreagă viață, de fapt, și că va fi, într-adevăr, una loială.

ADVERTISEMENT

”Gheorghe Dinică a fost de departe prietenul lui cel mai bun. Asta chiar dacă Marin al meu a legat cu multă lume amiciții deosebite. Dar în cazul lor a contat enorm faptul că au fost colegi de clasă și că se cunoșteau de la 16 ani.

Gândiți-vă, aproape șase decenii petrecute împreună, și pe scenă și în film, dar și în viața de zi cu zi! (…) L-a afectat foarte tare! Aveau un fel al lor de a-și vorbi și de a glumi, unic. El îi spunea Gigi, el, Marinuș sau Marin.”, a declarat Lucia Popescu Moraru pentru Cancan.ro

ADVERTISEMENT

Marin Moraru încă-i mai apare în vis soției

Lucia Popescu Moraru a mai mărturisit că încă-și mai visează soțul, iar uneori chiar îl simte prezent lângă ea. Nu o sperie această situație, ci o încântă și îi mai alină dorul. De altfel, nu a primit de la marele actor mesaje care pot fi interpretabile, la fel ca alte cazuri.

”Nu vreau să râdă lumea de mine, dar încă îl mai visez. Nu vă grăbiți să trageți concluzii pripite. Doar îl visez. Nu-mi amintesc să-mi spună ceva sau mai știu eu ce nebunii, cum am mai citit sau aflat prin diverse părți. Alteori mi se întâmplă să-l simt prezent lângă mine. Doar o prezență foarte plăcută, așa cum știa el să se facă simțit. Atât și nimic mai mult! Dar tocmai acest lucru m-a făcut, cel mai probabil, să pot să depășesc despărțirea de el”, a mai detaliat soția lui Marin Moraru.

ADVERTISEMENT

Marin Moraru a decedat pe 21 august 2016, la Spitalul Elias din Capitală, la vârsta de 79 de ani. Marele actor s-a născut pe 31 ianuarie, 1937, în București și nu a avut copii cu partenera sa de viață. Nunta lor a avut loc pe 29 februarie, așa că o celebrau nu în fiecare an, ci o dată la patru ani.

ADVERTISEMENT