Life

Văduva lui Nosfe, mesaj tulburător în pragul noului an: „Încă pot să mai fiu dusă de nas”

Văduva lui Nosfe și-a trecut gândurile cu care întâmpină noul an, după ce în 2023 în sufletul ei a fost cuprins de tristețe.
31.12.2023 | 18:33
Vaduva lui Nosfe mesaj tulburator in pragul noului an Inca pot sa mai fiu dusa de nas
Văduva lui Nosfe, scrisoare emoționantă la final de an. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Nosfe a trecut de primul an fără bărbatul ei, artistul de la ȘATRA BENZ trecând la cele veșnice pe 16 octombrie 2022.

Văduva lui Nosfe, cuvinte sfâșietoare la final de an

Pentru Mădălina Crețan, 2023 a însemnat o suită de lecții de viață. Pe unele dintre ele a ținut să le împărtășească oamenilor care o urmăresc în mediul online.

ADVERTISEMENT

În 2023, Mădălina a plâns mult, a trăit cu intensitate maximă dorul de fostul ei soț, dar a și zâmbit căci viața, așa cum spune ea, i-a adus în cale oameni care au ajutat-o să ridice capul sus.

Rămasă singură cu fetița de opt ani pe care a conceput-o cu Nosfe, Mădălina a mers mai departe, înfruntând toate asperitățile vieții.

ADVERTISEMENT

„Măi 2023, pare că ai fost o viață, nu doar un an. M-ai făcut să plâng mult tare. Cel mai des de tristețe și de dor, dar pe alocuri și de bucurie sau de emoții frumoase. Mi-ai arătat că încă mai pot să iubesc. Nici eu nu știu cum și de unde mai scot, dar iubirea e acolo și îți mulțumesc pentru ea”, sunt câteva din cuvintele emoționante scrise de Mădălina, văduva lui Nosfe.

„Dragă 2024, îmi e și frică să îți vorbesc…”

Femeia care i-a fost aproape artistului, până în ultima secundă, a mai spus că și-a dat seama acum, spre sfârșit de an, că în continuare e o fire destul de naivă și că mai poate fi păcălită de persoanele care au interese ascunse la ea.

ADVERTISEMENT

„Mi-ai arătat că la 37 ani încă pot să mai fiu naivă. Încă mai pot să fiu dusă de nas pentru că refuz să cred că oamenii sunt altfel decât buni. Nici măcar nu-mi pare rău pentru asta. M-ai plimbat mult tare. Ba chiar pare că am condus anul ăsta cât pentru toți ceilalți 18 ani de permis”, a continuat văduva lui Nosfe.

„N-aș vrea să folosesc cuvinte prea mari. Să nu te umfli prea tare în pene, dar ești acolo, în top 3, cei mai grei, plini, provocatori ani. M-ai făcut și mai puternică. În același timp mai dependentă de iubire, și de oameni calzi și blânzi. Dear 2024, îmi e și frică să îți vorbesc… Îmi doresc să fii cald, să aduci un pic mai multă bucurie. Să ne mai lași din când în când să mai și respirăm în pace”, a mai scris Mădălina lui Nosfe în scrisoarea de adio către anul 2023.

ADVERTISEMENT