Life

La mai bine de un an de la moartea lui Nosfe, Mădălina Crețan a făcut anunțul: „Asistăm la împlinirea a două dintre visele lui”

La mai bine de un an de la moartea lui Nosfe, încă un vis al artistului a fost îndeplinit. Mădălina Crețan a făcut dezvăluiri.
05.12.2023 | 23:45
La mai bine de un an de la moartea lui Nosfe Madalina Cretan a facut anuntul Asistam la implinirea a doua dintre visele lui
Încă un vis al lui Nosfe a fost îndeplinit. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La mai bine de un an de la moartea lui Nosfe, fanii au asistat la îndeplinirea unui mare vis al său. Mădălina Crețan, care încă de la tragedie a continuat munca soțului său, a făcut dezvăluiri despre evenimentul fericit la care cântărețul nu a mai putut asista.

Nosfe, vis îndeplinit la un de când s-a stins din viață

În urmă cu mai bine de un an, vestea că Nosfe a încetat din viață la numai 37 de ani i-a devastat pe mulți, dar mai ales pe familia și pe prietenii artistului, care și-au găsit cu greu puterea să meargă mai departe.

ADVERTISEMENT

Soția lui și-a găsit motivația pentru că Iris, fiica lor, are cea mai mare nevoie de ea în această perioadă. În plus, ea a continuat toate proiectele soțului său, iar în urmă cu câteva luni, a lansat și albumul la care acesta a lucrat intens.

Acum, un alt proiect de mare anvergură al lui Nosfe a ieșit la lumină. Este vorba despre filmul care se numește chiar „Visul” și care în urmă cu câteva zile a avut premiera pe marile ecrane.

ADVERTISEMENT

Mădălina Crețan a fost cea care a fost prezentă la eveniment, iar momentul în care și-a văzut, după atâta timp, soțul a fost unul cu totul emoționant. Totuși, aceasta a dezvăluit că au apucat să vadă filmul împreună de două ori.

„Asistăm la împlinirea a două dintre visele lui cele mai mari sau printre cele mai mari. Și atunci eu cred că este o seară frumoasă, care merită felicitări. (…) L-am văzut împreună de două ori.

ADVERTISEMENT

Tocmai asta este și frumusețea acestui film pentru că pot să spun despre el că e minunat fără să fiu subiectivă prin prisma evenimentului de acum un an și un pic. Mi-a plăcut foarte mult și înainte.

L-am văzut o dată la Tiff astă vară și abia aștept să-l văd din nou în seara asta și din 12 decembrie în cinematografe”, a declarat Mădălina Crețan despre ultimul film în care a jucat Nosfe, pentru ego.ro. 

ADVERTISEMENT

Comunică cu soțul său prin intermediul viselor

Pe de altă parte, Mădălina Crețan a mărturisit că nici măcar moartea nu a despărțit-o de bărbatul iubit, cu care comunică și acum prin intermediul viselor. „Nu chiar atât de des pe cât mi-aș dori eu, dar cumva știi cum e, nemulțumitului i se ia darul. Și atunci accept când vrea el să vină.

Da. Ne mai întâlnim și dacă nu reușește să ajungă la mine, ajunge la foarte mulți oameni, de la prieteni, la fani și din fericire mesajele ajung la mine. Întotdeauna”, a declarat soția artistulu.

ADVERTISEMENT