Life

După un an de la moartea lui Nosfe, Mădălina Crețan a făcut anunțul: ”Vreau să mă reîndrăgostesc”

Anunțul făcut de Mădălina Crețan la un an de la moartea lui Nosfe. Mesajul postat de soția regretatului artist pe rețelele de socializare.
26.10.2023 | 21:34
Dupa un an de la moartea lui Nosfe Madalina Cretan a facut anuntul Vreau sa ma reindragostesc
Nosfe a murit în octombrie 2022. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

La un an de la moartea lui Nosfe, soția sa, Mădălina Crețan, a postat un mesaj, pe rețelele de socializare, prin care stârnește uimire. Aceasta dă de înțeles că este pregătită pentru o nouă poveste de dragoste, după 12 luni în care a fost în doliu.

Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, vrea să se reîndrăgostească

Mădălina Crețan, deși acum un an spunea că nu va mai putea iubi din nou un alt bărbat, deoarece Nosfe a fost singurul căruia i-a dăruit inima sa, de curând a postat pe blogul său un mesaj prin care subliniază că vrea să retrăiască din nou sentimentul dragostei.

ADVERTISEMENT

Nosfe a plecat din această lume pe data de 16 octombrie 2022, subit, la doar 37 de ani. Solistul nu dădea niciun semn că va muri. După ce a susținut un concert, a sosit acasă și brusc a căzut din picioare. Medicii veniți la fața locului au constatat că este vorba despre un infarct miocardic și i-au pronunțat decesul.

Nosfe a lăsat în urma lui o soție, Mădălina Crețan, și fetița lor, care în prezent are 8 ani. De când a rămas văduvă, Mădălina Crețan își strigă durerea pe rețelele de socializare și încearcă să facă din lucrurile pe care Nosfe și le-a planificat și nu a mai apucat, precum un concert.

ADVERTISEMENT

Mădălina Crețan vrea să-l facă mândru pe Nosfe

De curând, și-a surprins urmăritorii publicând pe blog un text prin care lasă de interpretat că i-ar plăcea să își găsească un nou partener de viață, să aprecieze mai mult ceea ce o înconjoară în momentul de față, dar și să-l facă mândru pe cel care i-a fost cândva soț.

” (….) Vreau să mă reîndrăgostesc de tot ce e frumos! Să mă trezesc, să zâmbesc și să mulțumesc pentru încă o zi! Încă o zi de lecții de iubire, de soare pe piele, încă o zi pentru o carte frumoasă, o zi de un om ajutat să treacă strada, o zi de un mesaj de bună dimineața venit de la un om drag sufletului, o zi de zâmbetul copilului meu, o zi de ce bine că o am pe mama’, o zi în care aud cuvântul mami’ care sună ca un clopoțel din Jingle Bells!

ADVERTISEMENT

Vreau să mă reîndrăgostesc de scris, de îmbrățișări, vreau să mă reîndrăgostesc de bucurie! Și de emoții! Mai ales de emoții! Vreau să vreau! Să primesc, să ofer! Să îmi amintesc cu drag de toate poveștile frumoase din viața mea și din ele să trag toată seva, pe care apoi să o transform în cel mai bun nectar!

Vreau să simt că tata se uită la mine de sus, din lateral, din față sau din mine și își zice Thats my girl! Ai fost dată afară pe ușă de viață și ai intrat la loc pe geam!’ Vreau să simt cum sufletul care s-a îndrăgostit de mine când simțeam toate cele de mai sus se uită la mine și zice și de acolo de unde e acum: Ești o campioană! Fii mândră!’ (…)”,  a scris Mădălina Crețan pe blogul ei.

ADVERTISEMENT

Darius Vlad Crețan, pe numele real, era unul dintre cei mai renumiți și îndrăgiți rapperi din țară. A făcut parte din trupa Șatra B.E.N.Z, iar unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale sunt: ”Condimente”, ”Prietena ta, ”Pe limba ta” sau ”Adidașii”.

ADVERTISEMENT